Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Αλβανικός εκνευρισμός για την απόδοση της αλβανικής υπηκοότητας στον Αναστάσιο (βίντεο)

 Αλβανικός  εκνευρισμός  για την απόδοση της αλβανικής υπηκοότητας στον Αναστάσιο (βίντεο)  Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Δυσαρέσκεια εκφράζουν αντιδραστικοί πολιτικοί κύκλοι στην Αλβανία για την απόδοση Αλβανικής υπηκοότητας στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Ένας από αυτός που δεν συμφωνεί με την κίνηση αυτή ήταν και ο αλβανός δημοσιογράφος Μπλέντι Φεβζίου , ο οποίος στην συνέντευξη που του παραχώρησε ο πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα εκδήλωσε τον εκνευρισμό του και την δυσαρέσκεια στην απόφαση αυτή.

Η κεντρική ιδέα του δημοσιογράφου στα επιχειρήματα του ήταν ότι: «Κάνει ότι θέλει η Ελλάδα στην Αλβανία» που δυσκολευόταν να καταλάβει γιατί ο σημαντικός Έλληνας Ιεράρχης έχει πλέον τέτοιο σημαντικό βεληνεκές στην Αλβανία και με την βούλα.

Ο πρόεδρος Μέτα σε ρόλο φιλέλληνα εξήρε το ήθος και το έργο του ιεράρχη στην τηλεοπτική εκπομπή απαντώντας σε επιθετικά σχόλια του δημοσιογράφου, αναφερόμενος ακόμα και στον Κολοκοτρώνη.

Κοτζιάς:Το 2018 θα είναι η χρονιά της προώθησης τω...
Παυλόπουλος: Το παρελθόν μας διδάσκει, το παρόν μα...
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη