Ο ανιστόρητος επίτροπος Χάν και οι αργοπορημένες αντιδράσεις

Ο ανιστόρητος επίτροπος Χάν και οι αργοπορημένες αντιδράσεις

Σε μείζον θέμα εξελίχθηκε τελικά η απάντηση του Κοινοτικού Επιτρόπου για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις και οι αναφορές στο Τσάμικο.

Μόνο που οι αντιδράσεις ήρθαν με μεγάλη καθυστέρηση.

Η Μαρία Σπυράκη, η ευρωβουλευτής που προκάλεσε την συγκεκριμένη απάντηση, έσπευσε τώρα να αποκαλέσει ανιστόρητο τον Αυστριακό Χαν και συμπλήρωσε πως κάποιος πρέπει να του διδάξει την ιστορία της περιοχής.

Η Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής της χώρας μας, είχε λάβει την συγκεκριμένη απάντηση από τις 7 Σεπτεμβρίου και από τις 15 του μήνα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα όπου παρουσιάζεται η κοινοβουλευτική της δραστηριότητα!

Από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και προχθές, επί δύο ολόκληρες βδομάδες, ή δεν την είχε διαβάσει ή δεν την είχαν ενοχλήσει καθόλου τα ανιστόρητα του κ. Χαν.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στο Υπουργείο Εξωτερικών... Ή δεν την είχαν πάρει είδηση ή απλά θέλησαν να την "θάψουν".

Τι από τα δύο συμβαίνει απομένει να το απαντήσουν και η κ. Σπυράκη και το Υπουργείο Εξωτερικών, καθώς οι αντιδράσεις τους προκλήθηκαν μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα και όχι στον χρόνο που έπρεπε..

Γιατί ο κ. Χαν μπορεί να είναι ανιστόρητος, μπορεί να ασκεί πολιτική, μπορεί στο τέλος να ακούσουμε και κάτι για λάθος στη μετάφραση, αλλά η ευρωβουλευτής που πήρε την απάντηση πόσες μέρες χρειάζονταν να την διαβάσει;

Πηγή: epiruspost.gr


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου