Οι εύποροι επενδυτές της Αλβανίας τείνουν προς την αγορά ακινήτων στο Ντουμπάι

24/09/24, 10:47
Κατηγορία: Επικαιρότητα / Συντάκτης: Reporter

​Η Sobha Properties, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ακινήτων παγκοσμίως, επιδιώκει να προσελκύσει τους εύπορους Αλβανούς επενδυτές να αγοράσουν ακίνητα στο Ντουμπάι. Στις 1 και 2 Οκτωβρίου, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει μία διήμερη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Marriot στα Τίρανα, όπου θα παρουσιάσει τα πολυτελή ακίνητα που διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της. Ο στόχος της εταιρείας είναι να προσεγγίσει το αλβανικό κοινό που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά ακινήτων του Ντουμπάι, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει μεγάλη φήμη ως ένας από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για επενδύσεις σε ακίνητα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια ειδικά επιλεγμένη συλλογή πολυτελών ακινήτων, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τον μοναδικό σχεδιασμό τους. Οι τιμές για αυτά τα ακίνητα ξεκινούν από 247 χιλιάδες ευρώ, κάτι που τα καθιστά προσιτά για τους πιο εύπορους επενδυτές που αναζητούν ευκαιρίες στο εξωτερικό. Η Sobha Properties υπόσχεται μια αποκλειστική εμπειρία για τους επισκέπτες της έκθεσης, με αναλυτικές πληροφορίες για τα ακίνητα, καθώς και επαγγελματικές συμβουλές για το πώς μπορούν να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των επενδύσεών τους.

Η αγορά ακινήτων στο Ντουμπάι συνεχίζει να αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς, προσελκύοντας επενδυτές από όλο τον κόσμο λόγω των ελκυστικών φορολογικών πολιτικών, της ασφάλειας και της σταθερότητας που προσφέρει η περιοχή. Για τους επενδυτές από την Αλβανία, αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια ευκαιρία να εξετάσουν από κοντά τις δυνατότητες που προσφέρει η αγορά του Ντουμπάι, και να συζητήσουν με ειδικούς της Sobha Properties για το πώς μπορούν να επωφεληθούν από αυτές τις επενδύσεις σε ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα κέντρα του κόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: