Αεροδρόμιο Τιράνων: Νέο ρεκόρ επιβατών μέσα σε λιγότερο από 9 μήνες

25/09/24, 21:32
Κατηγορία: Επικαιρότητα / Συντάκτης: Reporter

Το Διεθνές Αεροδρόμιο των Τιράνων ανακοίνωσε ότι, μέχρι τον Σεπτέμβριο, έχει ήδη εξυπηρετήσει περισσότερους επιβάτες από όσους κατά ολόκληρο το προηγούμενο έτος.

«Το TIA κατέγραψε νέο ρεκόρ, ξεπερνώντας τους 8 εκατομμύρια επιβάτες από την 1η Ιανουαρίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2024. Αυτό το επίτευγμα υπογραμμίζει τη συνεχιζόμενη αύξηση στην επιβατική κίνηση. Συγκριτικά, το 2023 έκλεισε με 7,25 εκατομμύρια επιβάτες, δείχνοντας σημαντική ανάπτυξη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά», ανέφερε το αεροδρόμιο.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο ευχαρίστησε τους επιβάτες για την υπομονή και κατανόησή τους, αναγνωρίζοντας πιθανές καθυστερήσεις στα ταξίδια τους.

«Αν και το καλοκαίρι ήταν πολυάσχολο για την αεροπορική κίνηση παγκοσμίως, κάτι που επηρέασε πολλά αεροδρόμια, το προσωπικό της TIA εργάστηκε σκληρά για να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης πραγματοποιούνται χωρίς καθυστερήσεις», ανέφερε η ανακοίνωση.

Με αυτόν τον ρυθμό, το αεροδρόμιο των Τιράνων αναμένεται να ξεπεράσει φέτος τους 10 εκατομμύρια επιβάτες, καθιστώντας το το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στα Δυτικά Βαλκάνια, αφήνοντας πίσω το Βελιγράδι. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: