Συνάντηση προοδευτικών οργανώσεων στα Τίρανα για το περιουσιακό

Συνάντηση προοδευτικών οργανώσεων στα Τίρανα για το περιουσιακό

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στους χώρους της Αλβανικής Ακαδημίας των Επιστημών στα Tirana, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των οργανώσεων :"Bregdeti" και "Κοινότητα Χιμαριωτών" με θέμα της τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά το θέμα της ιδιοκτησίας και την καινούρια νομοθεσία που αφορά την ιδιοκτησία.

Στην συνάντηση παρευρέθη ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παράρτημα Χιμάρας, Φρέντης Μπελέρης και ο πρώην βουλευτής από την Χιμάρα Νικολάκης Νεράντζης. Καλεσμένοι στην συνάντηση ήταν και η επιτροπή από την οργάνωση "Krahina Dukati, Orikum, Radima."

Στην συνάντηση χαιρετήθηκε η πρωτοβουλία της συνάντησης που έγινε στην Χιμάρα στις 8 Νοεμβρίου, όπου αποφασίστηκε η ένωση δυνάμεων όλων των προοδευτικών οργανώσεων για την προστασία των ιδιοκτησιών στην Χιμάρα και τον σεβασμό των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Χιμάρα συμπεριλαμβάνοντας και την θρησκευτική ελευθερία.

Οι συμμετέχοντες στην συνάντηση καταδίκασαν την καινούργια νομοθεσία για την ιδιοκτησία που προωθεί η Αλβανική Κυβέρνηση και την αρπαγή περιουσιών στην Χιμάρα με πρόσχημα τα νέα τουριστικά θέρετρα.

Ο Εκσκαφέας

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου