Anonymous Greece: Κυβερνοεπιθέσεις σε τουρκικές τράπεζες και τον «μυστικό στρατό» του Ερντογάν μετά από το επεισόδιο στα Ίμια (φωτο)

Anonymous-Greece-768x424

Την οργή τους για το "θερμό" επεισόδιο στα Ίμια έδειξαν οι Anonymous Greece. Οι Έλληνες χάκερς "επιτέθηκαν" σε τουρκικές ιστοσελίδες, χαρακτηρίζοντας την Τουρκία "διαβολική".

Οι Anonymous Greece υποστηρίζουν μέσα από την σελίδα τους ότι «έριξαν» την ιστοσελίδα της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bankasi. Μάλιστα, όπως λένε παραβίασαν emails και κωδικούς, ενώ χάκαραν και την ιστοσελίδα Sadat που όπως λένε είναι το site του στρατού του Τούρκου προέδρου.

«Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για την Τουρκία. Είσαι διαβολική. Οι Anonymous Greece, Anonymous Kurdistan, η ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community και πολλές άλλες ομάδες χάκερ σου επιτίθενται καθημερινά. Το τελευταίο μας χτύπημα ήταν πολύ καλό.

Η κορυφαία σου τράπεζα δέχεται επιθέσεις και οι περισσότερες από αυτές έχουν χακαριστεί και παραβιαστεί. Η ιστοσελίδα του μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν διαγράφηκε μετά από ισχυρή επίθεση» γράφουν στην σελίδα τους ποστάροντας screenshots από τα «κατορθώματα» τους.

Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε και ο «μυστικός στρατός» Sadat του Ερντογάν και διαγράφηκε:

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου