Αντιπροσωπεία της Αλβανικής αστυνομίας επισκέφτηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος

DSC_4184

Επίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποίησε η Υπαρχηγός της Αλβανικής Αστυνομίας - Γενική Διευθύντρια Συνόρων και Μετανάστευσης Aida HAJNAJ, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο ΡΑΠΤΗ.

Η κα. Aida HAJNAJ συνοδευόταν από τον κ. Tomor Duro, Επικεφαλής Τμήματος Θαλασσίων Συνόρων της Γενικής Διεύθυνσης Συνόρων και Μετανάστευσης και τον Andi Likaj, Προϊστάμενο του Εθνικού Κεντρικού Γραφείου της Interpol στα Τίρανα ενώ από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Α΄ Υπαρχηγός του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος ΚΛΙΑΡΗΣ, o Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Παναγιώτης ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, o Διευθυντής Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης Υποναύαρχος Λ.Σ. Ιωάννης ΑΡΓΥΡΙΟΥ, καθώς και επιτελικά στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος με την περαιτέρω ενδυνάμωση της διυπηρεσιακής συνεργασίας για την αμεσότερη ανταλλαγή πληροφοριών.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου