Άγγλοι στρατιώτες μεθοκοπούν και αναστατώνουν την Χιμάρα


Τελικά οι στρατιωτικές δυνάμεις που πριν λίγες ημέρες κατέφθασαν στην Χιμάρα ανήκουν στο Βρετανικό ναυτικό και όχι στο ΝΑΤΟ όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο. Οι στρατιώτες εγκαταστάθηκαν στο Πόρτο Παλέρμο όπου στήθηκαν αντίσκηνα για τις διανυκτερεύσεις τους. Μιλάμε για περίπου 1500 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνουν στην περιοχή για έναν μήνα.

Ως γνωστόν οι Άγγλοι συγκαταλέγονται στην λίστα των πρωταθλητών στο μεθύσι, δίκαιος, όπως απέδειξαν έμπρακτα μέσα σε λίγες ημέρες παραμονής στην Χιμάρα. Κάθε απόγευμα φορτώνονται στα στρατιωτικά μεταγωγικά οχήματα με προορισμό τα Σπήλα όπου και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκτός από τις φωνές και την φασαρία επάνω στο μεθύσι, συχνά ανάβουν τα αίματα και τσακώνονται μεταξύ τους. Εχθές μάλιστα ένας Άγγλος οδηγός μεταγωγικού στην απόπειρα του να οδηγήσει όντας τύφλα στο μεθύσι, κατάφερε να πέσει σε τρία σταθμευμένα ΙΧ οχήματα που ανήκουν σε ντόπιους κατοίκους.



Άξιο απορίας είναι επίσης το γεγονός πως η Αλβανία παραχωρεί αυθαίρετα την περιουσία των Χιμαραίων όπου και όποτε θέλει. Η γη όπου εγκαταστάθηκαν οι στρατιώτες ανήκει σε 150 οικογένειες και είναι η έκταση την οποία Αλβανοί μεγαλοκαρχαρίες εδώ και χρόνια προσπαθούν να υφαρπάξουν μέσω του εντεταλμένου οργάνου τους, του κ. Τσάνη.

Το μόνο θετικό της υπόθεσης αυτής για τους ντόπιους είναι η αύξηση της ζήτησης κυρίως σε τρόφιμα και αλκοόλ.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου