Χιμαραίος πέταξε με τις κλωτσίες τους Αλβανούς ενοικιαστές του διότι είχαν βάλει την αλβανική σημαία στο μπαλκόνι


Γερό μάθημα στους προκλητικούς Αλβανούς μουσαφιραίους


Εδώ και μερικές ημέρες Αλβανοί είχαν κρεμάσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που νοίκιαζαν την αλβανική σημαία προκαλώντας τις αντιδράσεις τον Χιμαραίων. Ο Χιμαραίος ιδιοκτήτης δεν γνώριζε για το περιστατικό και αφού ενημερώθηκε απ' τους ντόπιους κατοίκους για την προκλητική κίνηση των ενοικιαστών του, αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα.

Σε ήρεμο κλίμα ζήτησε απ' τους ενοικιαστές να βγάλουν την αλβανική σημαία απ' το μπαλκόνι ώστε να μην προκαλούν τους ντόπιους, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνους τους αλβανούς. Δίχως να υπάρχει άλλη λύση πέταξε τους προκλητικούς Αλβανούς έξω απ' το διαμέρισμα του, κυριολεκτικά με τις κλωτσιές και δίνοντας τους τα μπογαλάκια τους στο χέρι.



Στην Χιμάρα αυτή την στιγμή υπάρχουν ακόμα τρεις κατοικίες όπου έχουν αγοραστεί από Αλβανούς που έχουν προβεί στην ίδια κίνηση, έχουν βάλει στο μπαλκόνι τους την Αλβανική σημαία. Όσο οι Χιμαραίοι θα συνεχίζουν να πουλούν στους ξένους την γη τους τα φαινόμενα αυτά θα αυξηθούν. Σήμερα που η συντριπτική πλειοψηφία της Χιμάρας είναι Έλληνες, φαντάζει παράλογο μια αλβανική σημαία σε μπαλκόνι, θα φαντάζει το ίδιο παράλογο σε μερικά χρόνια εάν συνεχίσουμε να πουλάμε την γη μας στους αλβανούς; Είναι στο χέρι μας και οφείλουμε να διαφυλάξουμε αυτό το οποίο παραλάβαμε από τους προγόνους μας, μια Ελληνική Χιμάρα.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου