Ο Γιώργος Γκόρος εξηγεί το τι έγινε στο δημοτικό συμβούλιο


Ο Δήμαρχος της Χιμάρας Γιώργος Γκόρος σε τηλεφωνική δήλωσή για το A1 TV Report εξηγεί ότι το περιστατικό συνέβη έξω από τη χθεσινή συνάντηση δημοτικό συμβούλιο.

"Δεν υπήρχε καμιά διένεξη στο συμβούλιο, απλά προχώρησε ομαλά όλη η συζήτηση και το έργο καταψηφίστηκε. Ακόμα και ο δημογέροντας του χωριού το καταψήφισε. Εκεί στο καφενείο μπορεί να έχουν ανταλλάξει λόγια και έχουν τσακωθεί." είπε ο Γκόρος εξηγώντας ότι στη σύγκρουση δεν έχει πάρει μέρος κανένα μέλος του δημοτικού συμβουλίου, αλλά ο φίλος του, επιχειρηματίας. Η άδεια για το άνοιγμα του λατομείου στην Παλάσα πήρε 7 ψήφους κατά και 4 υπέρ.

Ο Γιώργος Γκόρος προσθέτει ότι τα λατομεία πρέπει να ανασταλούν στη Χιμάρα και εκφράζει την ανησυχία του διότι για την κατασκευή τους δεν υπάρχουν κριτήρια. "Θα πρέπει να ανασταλούν διότι χαλάνε την εικόνα και την ομορφιά. Τα κριτήρια γενικά υπάρχουν, αλλά δεν πληρούνται. Δεν γνωρίζω με ποιον τρόπο δίνονται. Υπάρχουν έργα που χαλάνε αυτή την περιοχή."

Πάντως ο αντιδήμαρχος Γκιτσάλης χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο και φυσικά την ευκαιρία κάλεσε την Gazeta Shqiptare για να καταγγείλει την Ομόνοια και τους ανθρώπους της αν κι αυτός που ενεπλάκη στον καβγά, όπως τον διαψεύδει ο ίδιος ο δήμαρχος, ήταν έκτος του δημοτικού συμβουλίου και δεν είχε καμία σχέση με την Ομόνοια.

                     

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου