Περιμένοντας το υπόμνημα για τα προβλήματα με την εταιρεία ηλεκτρισμού

Περιμένοντας το υπόμνημα για τα προβλήματα με την εταιρεία ηλεκτρισμού

Στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχε γίνει στα γραφεία της Επαρχίας Άνω Δρόπολης συνάντηση των κατοίκων, των προέδρων των χωριών με τον Έπαρχο με αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι με τις υπερβολικές χρεώσεις, εν αντίθεση με τις κακές υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση ηλεκτρισμού «CΕZ-Shperndarje”.

Σε αυτό θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τις, διαχρονικές, συνήθεις πλέον, διακοπές ρεύματος που σημειώνεται στα χωριά της Άνω Δρόπολης και στο σύνολο της ΕΕΜ, επί καθημερινής βάσεως, δημιουργώντας ακόμη περισσότερα προβλήματα στην διαβίωση των μόνιμων κατοίκων σε αυτά και κάνοντας δύσκολη την ολιγοήμερη επίσκεψη των ξενιτεμένων μας στις πατρογονικές εστίες.

Στο τέλος της συνάντησης αποφασίστηκε να σταλθεί υπόμνημα με αναφορά όλων των προβλημάτων απέναντι στην εταιρεία προς τον πρωθυπουργό της χώρας , τον Υπουργό Ενέργειας, τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας “CEZ-Shperndarje”,τον συνήγορο του πολίτη, το τμήμα Οικονομικού Εγκλήματος στο Αργυρόκαστρο και τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Δεν γνωρίζουμε αν στάλθηκε, εξ'όσων γνωρίζουμε όμως δεν αναρτήθηκε στο ίντερνετ, όπως σημειώθηκε τότε.

Έαν δεν στάλθηκε ακόμη, να σταλθεί και να σημειωθεί σε αυτό πως η καθημερινή και πολύωρη διακοπή του όπως είναι φυσικό δημιουργεί προβλήματα και έφερε σε σημείο αγανάκτησης τους κατοίκους.

Δεν νοείται σε χώρα που παίρνει το στάτους εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση να μην έχει λύσει τις στοιχειώδεις ανάγκες, όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα.

Δεν νοείται, η Ελληνική κυβέρνηση, να μην κάνει απολύτως τίποτα για τα βασικά αυτά ζητήματα, δίνοντας λευκή επιταγή εισόδου στην Αλβανία.

Δεν νοείται, οι τοπικοί άρχοντες, οι βουλευτές, οι πολιτικοί και τα στελέχοι της ΕΕΜ, με την συμπαράσταση των κατοίκων των χωριών μας, να μην ασκούν διαρκής πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις.

apenadi.blogspot

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση στην επαρχία Άνω Δρόπολης για τα προβλήματα με την επιχείρηση ηλεκτρισμού

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου