Το έργο του Γκόρου και του Κοκδήμα στην Χιμάρα

Το έργο του Γκόρου και του Κοκδήμα στην Χιμάρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

To Σάββατο 26.07.2014 το αλβανικό κανάλι TVSH ασχολήθηκε με την Χειμάρρα μας. Αυτό βεβαίως είναι θετικό, άσχετα από τις σκοπιμότητες της προβολής που δεν είναι άλλες από την αναφορά στο «έργο» των Γιώργη Γκόρου και Κώτσο Κοκδήμα, με την ευκαιρία της διοργάνωσης των αγώνων μπητς βόλεϋ κορασίδων.

Ας αναφέρουμε τα στοιχεία με την σειρά
Το δημαρχείο αναφέρει στον προϋπολογισμό του 2014 ότι οφείλονται προς τις ομάδες βόλεϋ και ποδοσφαίρου 75.000 ευρώ περ. Ερωτήθηκαν άτομα από την ομάδα, από πού καλύφθηκαν τα έξοδα, απάντησαν «ιδιωτικά» και ακόμα πως τους οφείλονται και τα προηγούμενα.

Ερωτήθηκαν ξενοδόχοι, στα ξενοδοχεία των οποίων φιλοξενήθηκαν οι αθλήτριες των άλλων ομάδων που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση και απάντησαν πως δεν έλαβαν καθόλου χρήματα

Αναλύσαμε και απαντάμε στο TVSH πως το δημαρχείο με επικεφαλής τους Γιώργη Γκόρο και Ηρακλή Γκιτσάλη συνεχίζουν να είναι ανύπαρκτοι και στο Μπητς Βόλεϋ.

Τόσο στα οικονομικά όσο και συνολικά η διαχείριση του δήμου είναι έρμαιο στα χέρια της κάθε διεφθαρμένης κρατικής υπηρεσίας Όπως λέει ο λαός «τα έχουν κάνει μαντάρα» και θα μείνουν στην μνήμη μας ως η χειρότερη δημαρχεία που πρόδωσε συνολικά τα συμφέροντα των κατοίκων της Χειμάρρας, φυσικά και αυτών που τους στήριξαν με την ψήφο τους.

Χειμάρρα 27.07.2014
Δ.Ε.Ε.Ε.Μ. ΟΜΟΝΟΙΑ, Παράρτημα Χειμάρρας, Γραφείο Τύπου

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου