Κοπή πίτας ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χιμάρας (φωτορεπορταζ)

Κοπή πίτας ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χιμάρας (φωτορεπορταζ)

Το παράρτημα ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χιμάρας πραγματοποίησε σήμερα 18.1.2015 εορταστική εκδήλωση και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα παρουσία πλήθους Χιμαριωτών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: κος. Πρέσβης Νικόλαος Κοτροκόης (Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο), ο κος Λεωνίδας Παπάς Πρόεδρος ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, ο απελθών Πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κος. Βασίλης Μπολάνος, ο κος. Γιάννης Μπάμπης - υφυπουργός γεωργίας, ο κος Ηρώδης Νταλιάνης πρόεδρος ένωσης Ελλήνων επάρχων, ο κος Θεμιστοκλής Καίσης έπαρχος Μεσοποτάμου, ο κος Χρήστος Καίσης έπαρχος Αλύκου, ο κος. Σωκράτης Σπύρου έπαρχος Φοινίκης, ο κος Λάμπης Παντέχης αντιπεριφερειάρχης Αυλώνα - εκπρόσωπος του παραρτήματος Ομόνοιας Αγίων Σαράντα, ο πρόεδρος του παραρτήματος Ομόνοιας Δελβίνου κος. Μποζώρης.

Στον εναρκτήριο χαιρετισμό του ο πρόεδρος παραρτήματος ΟΜΟΝΟΙΑΣ της Χιμάρας, κ. Φρέντης Μπελέρης, απηύθυνε ευχές για το νέο έτος και κάλεσε τους Χιμαριώτες σε συστράτευση για την πύκνωση των τάξεων του παραρτήματος ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χιμάρας και συμπόρευσης όλων για την ανάπτυξη και το μέλλον της επαρχίας μας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε για την προσφορά του στον βορειοηπειρωτικό ελληνισμό ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο, κ. Νικόλαος Κοτροκόης. Την τιμητική πλακέτα ως αναγνώριση των υπηρεσιών του εκ μέρους του παραρτήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χιμάρας, απένειμε ο απελθών πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Βασίλης Μπολάνος.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε καλλιτεχνικά από το συγκρότημα του Γιώργου Καψάλη, οι οποίοι συνόδεψαν την εορταστική διάθεση των παρευρισκομένων, και η βροχερή μέρα θερμάνθηκε από την γενικότερη εορταστική διάθεση και τον έντονο χορό.

ο Πρόεδρος και τα μέλη του παραρτήματος Ομόνοιας, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όσους συνέδραμαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, όπως φίλους επιχειρηματίες και νέους από την Χιμάρα για την άοκνη προσφορά έργου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες απ' την εκδήλωση


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου