Αγκάθι στην συμμαχία ΚΕΑΔ - ΣΚ η υποψηφιότητα Μπελέρη

Αγκάθι στην συμμαχία ΚΕΑΔ - ΣΚ η υποψηφιότητα Μπελέρη

Μπελέρης: «Το ΚΕΑΔ δεν έχει λάβει όσα ανέμενε από αυτήν την συμμαχία»

Αγκάθι στην συμμαχία μεταξύ του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος και του Κόμματος Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ΚΕΑΔ) αποτελεί ο δήμος της Χιμάρας σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Shekulli"

Συγκεκριμένα το άρθρο αναφέρει:
"Η συμμαχία ανάμεσα στο Σοσιαλιστικό Κόμμα και το ΚΕΑΔ πρόεδρος του οποίου είναι ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Ντούλες έχει κολλήσει σε ένα σημείο το οποίο είναι ο δήμος της Χιμάρας. Στον δήμο αυτό φαίνεται πως τα δύο κόμματα θα είναι αντίπαλα αφού το ΚΕΑΔ σε συνεργασία με την μειονοτική οργάνωση ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν ήδη κάνει γνωστό το όνομα του υποψηφίου τους. Υποψήφιος του ΚΕΑΔ και της Ομόνοιας στον δήμο Χιμάρας θα είναι ο κ. Φρέντης Μπελέρης." Στην συνέχεια το ρεπορτάζ αναφέρει πως μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητας Μπελέρη έχουν αναρτηθεί σε δρόμους της Χιμάρας αφίσες με φωτογραφία του, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Προφανώς αναφέρεται στις ανακοινώσεις που αναρτήθηκαν προς ενημέρωση για την χθεσινή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο ποτάμι.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει με τις δηλώσεις που έκανε ο Μπελέρης σε αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό όπου εξέφρασε επιφυλάξεις σχετικά με την συνεργασία μεταξύ του ΚΕΑΔ και του Σοσιαλιστικού Κόμματος καθώς όπως ανέφερε:

«Το ΚΕΑΔ δεν έχει λάβει όσα ανέμενε από αυτήν την συμμαχία. Καταλήγοντας, ο κ. Μπελέρης δήλωσε πως ο Αλβανός πρωθυπουργός του υποσχέθηκε σε πρόσφατη συνάντηση πως η εκλογική αναμέτρηση στην Χιμάρα θα πραγματοποιηθεί σε δημοκρατικά πλαίσια».


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου