Υπό έρευνα απ' την εισαγγελία Αυλώνας ο δήμαρχος Χιμάρας για παράνομη έκδοση οικοδομικής άδειας

Υπό έρευνα απ' την εισαγγελία Αυλώνας ο δήμαρχος Χιμάρας για παράνομη έκδοση οικοδομικής άδειας

Ο δήμαρχος της Χιμάρας Γιώργος Γκόρος ερευνάτε από τον εισαγγελέα της Αυλώνας για την υπόθεση έκδοσης οικοδομικής άδειας σε κτήμα στο χωριό Δρυμάδες το οποίο βρίσκετε υπό προληπτική κατάσχεση για λογαριασμό του εισαγγελέα Αυλώνος με δικαστική απόφαση. Την είδηση αυτή δημοσιεύουν σήμερα αρκετές αλβανικές ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Το συγκεκριμένο κτήμα βρίσκεται υπό προληπτική κατάσχεση με απόφαση του Δικαστηρίου Αυλώνας μετά από μήνυση που έκαναν μέλη της οικογένειας Μπούα από το χωριό Δρυμάδες, καθώς είχαν προκύψει στοιχεία για πλαστογραφία στην διαδικασία έκδοσης του τίτλου ιδιοκτησίας,

Ο εισαγγελέας ερευνά τον δήμαρχο Γκόρο μετά από μήνυση κατά παντός υπεύθυνου που κατέθεσε ο Μάνθος και η Ειρήνη Μπούα από το χωριό Δρυμάδες, για το ποινικό αδίκημα της παράνομης έκδοσης οικοδομικής άδειας χωρίς να έχει ασκήσει κάποια ποινική δίωξη ή να έχει επίσημα και δημοσίως κατηγορήσει τον δήμαρχο για το αδίκημα αυτό, μέχρι στιγμής.

Μαζί με τον δήμαρχο Γκόρο ερευνάτε και ο Θοδωρής Ντούνης από το χωριό Δρυμάδες ο όποιος φέρετε να εκτελούσε τις εργασίες στο κτήμα αυτό και να σχετίζετε με την έκδοση της συγκεκριμένης άδειας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου