Η Ένωση Χειμαρριωτών Νέας Υόρκης στηρίζει έμπρακτα το Ελληνικό σχολείο ΟΜΗΡΟΣ Χιμάρας

Η Ένωση Χειμαρριωτών Νέας Υόρκης στηρίζει έμπρακτα το Ελληνικό σχολείο ΟΜΗΡΟΣ Χιμάρας

Η Ένωση Χειμαρριωτών Αμερικής – Παράρτημα Νέας Υόρκης με συνέπεια στην αποστολή της για την διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την υποστήριξη των νέων γενεών μας, πραγματοποίησε δωρεά προς το Ελληνικό σχολείο ΟΜΗΡΟΣ Χιμάρας.

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές ένα λαμπρό μέλλον και ελπίζουμε το σχολείο να συνεχίσει να είναι ένας τόπος ελπίδας που μεταλαμπαδεύει τις σωστές αξίες, συμβάλει στη διατήρηση της μητρικής μας γλώσσας, αλλά και διευρύνει τους ορίζοντές των μαθητών. Επιπλέον, ελπίζουμε ότι η κοινότητά μας σε συντονισμό με τις σχολικές αρχές θα είναι σε θέση να υποστηρίξει το σχολείο με παρόμοιο τρόπο όπου κρίνεται εφικτό και σκόπιμο.

Το σχολείο ΟΜΗΡΟΣ Χιμάρας, είναι ένας φάρος ελπίδας για τις οικογένειες που ζουν στη Χιμάρα, αλλά και μια πηγή θάρρους και ζωτικότητας για τους υπερήλικες στο Καμπί (Παλαιά Χιμάρα) καθώς ακούνε τα παιδιά να συγκεντρώνονται καθημερινά στο σχολείο και να παίζουν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων τους.

Ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νεο έτος σε όλους!!!

Ένωση Χειμαρριωτών Αμερικής
Παράρτημα Νέας Υόρκης

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει αθλητικό, εκπαιδευτικό υλικό ή οτιδήποτε άλλο στο ελληνικό σχολείο Χιμάρας μπορεί να επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της σελίδας μας στο facebook.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου