Νάγια: «Είμαι Βορειοηπειρώτισσα απ' την Χιμάρα»

Νάγια: «Είμαι Βορειοηπειρώτισσα απ' την Χιμάρα»

Η τραγουδίστρια Νάγια, έχει αποφασίσει να αναφέρεται ανοιχτά στην καταγωγή της, δείχνοντας να μην έχει επηρεαστεί καθόλου από τα σχόλια που δέχτηκε στο παρελθόν. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα του ANT1 και στο Πρωινό όπου έδωσε αποστομωτική απάντηση στην δημοσιογράφο που την ρώτησε εάν είναι από την Αλβανία.

«Είμαι από την Βόρεια Ήπειρο. Δεν ξέρω αν έχει καμιά διαφορά ή όχι, εγώ είμαι από Βόρεια Ήπειρο, είμαι από Χιμάρα. Συγκεκριμένα έχω γεννηθεί εκεί, έχω μεγαλώσει στην Αθήνα. Δεν έχω κανέναν λόγο να το κρύψω. Πάντα υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι κάτι αρνητικό από τους άλλους, αλλά όταν δεν δίνεις σημασία σε αυτό και ξέρεις τι άνθρωπος είσαι και εσύ προχωράς προς τον στόχο σου, νομίζω πως δεν ακούς κανέναν».

Κατόπιν επικοινωνίας του himara.gr με την γνωστή τραγουδίστρια, ενημερωθήκαμε πως η καταγωγή της είναι από το χωριό Κηπαρό της Χιμάρας. Διασταυρώνοντας τα παραπάνω η Νάγια είναι 100% Χιμαραία Βορειοηπειρώτισσα και το επίθετό της είναι Κότσι, ένα αρκετά συνηθισμένο επίθετο στο χωριό Κηπαρό.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου