Επίδομα ΟΠΕΚΑ, μηδέν εις το πηλίκον

Επίδομα ΟΠΕΚΑ, μηδέν εις το πηλίκον

Περίπου δύο μετά την δημοσίευση του ΦΕΚ και του δελτίου τύπου της υφυπουργού εργασίας Δόμνας Μιχαηλιδου σχετικά με την επίλυση του χρόνιου ζητήματος του επιδόματος των ανασφαλιστων υπερηλίκων, πρακτικά για τους δικαιούχους δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Σε καθημερινή βάση δεχόμαστε πληθώρα καταγγελιών από Βορειοηπειρώτες οι οποίοι κατόπιν επικοινωνίας τους με τον ΟΠΕΚΑ ενημερώνονται πως οι υπάλληλοι δεν έχουν καμία σχετική ενημέρωση καθώς δεν έχει λάβει σχετική εγκύκλιος. Οι δικαιούχοι ζητούν διευκρινίσεις σε διαδικαστικά ζήτημα, όπως για παράδειγμα αν όσοι μέχρι σήμερα λάμβαναν το επίδομα θα πρέπει να κάνουν εκ νέου αίτηση, δίχως κάποιος να είναι σε θέση να τους δώσει μια υπεύθυνη απάντηση.

Το μεγαλύτερο αγκάθι στην όλη υπόθεση, όπως όλα δείχνουν, είναι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις νέες αιτήσεις η οποία παρόλο που ανακοινώθηκε στο ΦΕΚ ακόμη παραμένει άφαντη.

Αρκετοί συμπατριώτες μας εκτιμούν πως οι διαδικασίες, για ευνόητους λόγους, θα αρχίσουν να τρέχουν κοντά στις εκλογές. Ας ελπίσουμε να διαψευστούν.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου