Η βρετανική πρεσβεία στην Αλβανία αναφέρει ότι έχουν τεκμηριωθεί οι παραβάσεις Μπερίσα

Η βρετανική πρεσβεία στην Αλβανία αναφέρει ότι έχουν τεκμηριωθεί οι παραβάσεις Μπερίσα

H πρεσβεία της Μεγάλης Βρετανίας στην Αλβανία ανακοινώνει στα ΜΜΕ ότι η Μεγάλη Βρετανία δεν στοχεύει κανένα πολιτικό κόμμα ή ομάδα. Αυτή είναι μια ισορροπημένη προσέγγιση. Αφορά τα άτομα και τις σχέσεις τους με την εγκληματικότητα και τη διαφθορά. Οι αποφάσεις αυτές λαμβάνονται ανεξάρτητα, προς όφελος των εθνικών συμφερόντων της Μεγάλης Βρετανίας.

Η αντίδραση της Πρεσβείας

«Αυτή την εβδομάδα λάβαμε περιοριστικά μέτρα εναντίον αρκετών Αλβανών ατόμων με μεγάλη δημοσιότητα, τα οποία είναι τεκμηριωμένα ότι εμπλέκονται σε εγκληματική δραστηριότητα και διαφθορά.

Είναι πολιτική του Υπουργείου Εσωτερικών να μην σχολιάζει τη μεταναστευτική ιδιότητα ενός ατόμου. Επομένως, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα ονόματα.

Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν στοχεύει κανένα πολιτικό κόμμα ή ομάδα. Αυτή είναι μια ισορροπημένη προσέγγιση. Αφορά τα άτομα και τις σχέσεις τους με την εγκληματικότητα και τη διαφθορά.

Οι αποφάσεις αυτές λαμβάνονται ανεξάρτητα, προς όφελος των εθνικών συμφερόντων, της Μεγάλης Βρετανίας. Αλλά φυσικά, τα συζητάμε με μια ολόκληρη σειρά στενών εταίρων μας, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου