Μελόνι: «Ο Ράμα λιντσαρίστηκε γιατί βοήθησε το έθνος μας»

Μελόνι: «Ο Ράμα λιντσαρίστηκε γιατί βοήθησε το έθνος μας»

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Giorgia Meloni στήριξε Έντι Ράμα μετά τη συζήτηση στην Ιταλία και την Αλβανία που προκλήθηκε από την εκπομπή "Report" που μεταδόθηκε στις 21 Απριλίου 2024 στο RAI 3 που αφορούσε τη συμφωνία μεταξύ Ιταλίας και Αλβανίας.

«Ο Ράμα λιντσαρίστηκε γιατί βοήθησε το έθνος μας», είπε σήμερα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της Forza Italia στο οποίο ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές στις 8 και 9 Ιουνίου.

«Βοηθήστε με να στείλω την αλληλεγγύη μας στον Έντι Ράμα που λιντσαρίστηκε μόνο και μόνο επειδή προσπάθησε να βοηθήσει το έθνος μας», είπε στους παρευρισκόμενους στη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην Πεσκάρα.

Απευθυνόμενη στην πολιτικό της αντίπαλο, η γραμματέας του ιταλικού κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος, Έλι Σλάιν είπε:

«Μας λένε, στην Ιταλία και στην Ευρώπη, πού θέλουν να είναι: Πείτε μας αν θέλουν να είναι μαζί μας στο πλευρό της νομιμότητας και στο πλευρό αυτών που πολεμούν τους σκλάβους ή αν θέλουν να είναι στο πλευρό της μαζικής λαθρομετανάστευσης που εμπλουτίζει τα εγκληματικά δίκτυα. Το ζητώ ιδιαίτερα από τη γραμματέα του Δημοκρατικού Κόμματος, Έλι Σλάιν, πρέπει να είναι ξεκάθαρη σχετικά», υπογράμμισε περαιτέρω η Μελόνι.

«Ουσιαστικά το μόνο που μένει είναι να διαλύσουμε κάθε διαρθρωτική λύση που προσπαθούμε να εφαρμόσουμε σε αυτό το θέμα. Οι βουλευτές τους το έκαναν στην Ευρώπη με τη συμφωνία με την Τυνησία και την Αίγυπτο, οι δημοσιογράφοι τους το έκαναν στην Αλβανία ενάντια στα κέντρα που ανοίγουμε. Κάποιοι μάχιμοι δικαστές στην Ιταλία το κάνουν ενάντια στους κανόνες για να επαναπατρίσουν γρηγορότερα όσους δεν έχουν το δικαίωμα να παραμείνουν στην Ιταλία ή στην Ευρώπη», συνέχισε.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου