Τίρανα: Νεκρές βρέθηκαν δύο Ουκρανές σε διαμέρισμα από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Τίρανα: Νεκρές βρέθηκαν δύο Ουκρανές σε διαμέρισμα από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Σήμερα το απόγευμα στα Τίρανα, δύο γυναίκες από την Ουκρανία βρέθηκαν χωρίς σημεία ζωής μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Ντίμπρα. Οι δυο Ουκρανές, η 25χρονη Antonina Kozachenko και η 40χρονη Anastasia Lopukhova, φέρεται να πέθαναν από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν φτάσει στην Αλβανία πριν από δύο εβδομάδες και είχαν καταφύγει σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου που είχαν νοικιάσει, μαζί με μια φίλη τους που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ταυτότητα της.

Η τελευταία τις βρήκε χωρίς σημεία ζωής στο πάτωμα, ενώ άγνωστη είναι ακόμη η δραστηριότητα των τριών κοριτσιών στην Αλβανία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι επρόκειτο για συνοδούς, ενώ τα κινητά τηλέφωνα θα εξεταστούν για να αποδειχθούν ή να διαψευστούν οι κατηγορίες.

Η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας:

Στις 10 Μαΐου 2024, περίπου στις 13:35, στην οδό Ντίμπρα, στο διαμέρισμά τους, βρέθηκαν νεκροί από την συγκάτοικό τους οι Ουκρανές υπήκοοι Α.Κ., 25 ετών, και Α.Λ., 40 ετών.

Υπάρχουν υποψίες ότι οι δύο πολίτες έχασαν τη ζωή τους από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Στο σημείο συγκροτήθηκε ερευνητική ομάδα, μαζί με ειδικούς DNA και Βιολογικής Πραγματογνωμοσύνης από το Επιστημονικό Αστυνομικό Ινστιτούτο, οι οποίοι εργάζονται για τη διαλεύκανση των συνθηκών του θανάτου τους.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου