Ράμα: «Κανένας συμβιβασμός σε θέματα δικαιοσύνης»

Ράμα: «Κανένας συμβιβασμός σε θέματα δικαιοσύνης»

Ο Έντι Ράμα συνεχάρη σήμερα την ομάδα των διαπραγματευτών που εργάστηκαν για την διαδικασία screening, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μεταξύ άλλων, ο Ράμα ανέφερε πως το έργο της εθνικής διαπραγματευτικής ομάδας είναι τόσο μεγάλο και επιτυχημένο που η εικόνα της Αλβανίας έχει ήδη αλλάξει στα μάτια της διεθνούς κοινότητας.

Δεν παρέλειψε να στείλει για ακόμη μια φορά μήνυμα προς την Ελλάδα για την υπόθεση του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας, Φρέντη Μπελέρη. Στον απόηχο του ελληνικού βέτο για την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε., ο Ράμα ανέφερε:

«Θα βρούμε την πολιτική γλώσσα θα τη βρούμε όπως πάντα. Για θέματα δικαιοσύνης, δεν κάνουμε κανέναν συμβιβασμό με κανέναν και για κανένα λόγο. Αυτή η συνθήκη είναι πολύ σαφής για εμάς. Αλλά από την άλλη, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο για ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μαζί με τους γείτονές μας θα μπορέσουμε να αποφασίσουμε για μεγάλα ζητήματα. Είμαστε διαθέσιμοι για οτιδήποτε δεν επηρεάζει τη διαδικασία μεταρρύθμισης του δικαστικού μας συστήματος.», είπε ο Ράμα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου