Συνάντηση στελεχών αστυνομικής διεύθυνσης Μακεδονίας με την αστυνομία Κορυτσάς

Συνάντηση στελεχών αστυνομικής διεύθυνσης Μακεδονίας με την αστυνομία Κορυτσάς

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων Διόγκαρης, στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών Ελλάδας – Αλβανίας, πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη της Αλβανικής Αστυνομίας στην Κορυτσά, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των Αστυνομιών των δύο χωρών.

Στη συνάντηση, τον κ. Γενικό συνόδευαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Έξαρχος, ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Δημήτριος Δημόπουλος και ο Τμηματάρχης του Τμήματος Ασφαλείας και Αλλοδαπών της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνόμος Α΄ Δημήτριος Στιούκης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αντιμετώπιση των παράνομων μεταναστευτικών ροών, η καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, η εισαγωγή στην Ελλάδα ναρκωτικών ουσιών και όπλων, η προστασία του περιβάλλοντος από την παράνομη υλοτομία, η παράνομη απασχόληση, η πλαστογραφία, καθώς και η διασυνοριακή συνεργασία ως προς το διαβατηριακό έλεγχο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών ενόψει των εορτών.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου