48ωρη απεργία στα ελληνικά τελωνεία από τις 2 έως τις 4 Απριλίου

48ωρη απεργία στα ελληνικά τελωνεία από τις 2 έως τις 4 Απριλίου

Σημαντική αναστάτωση αναμένεται στις μεταφορές και το εμπόριο από τις 2 έως τις 4 Απριλίου, καθώς τα ελληνικά τελωνεία προχωρούν σε 48ωρη απεργία. Η κινητοποίηση αυτή έρχεται να επηρεάσει όλα τα τελωνειακά σημεία που συνδέουν την Ελλάδα με τις γειτονικές χώρες, με αποτέλεσμα να παραλύσει πλήρως η είσοδος και έξοδος από την Ελλάδα.

Παράλληλα, προβλήματα αναμένονται και στη διακίνηση εμπορευμάτων στα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας.

Σύμφωνα με το σωματείο των τελωνειακών, η απεργία κρίνεται αναπόφευκτη, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει ανταποκριθεί στα αιτήματα του κλάδου, αγνοώντας καίρια ζητήματα.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας, δε θα επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων, ούτε επιβατικών ούτε φορτηγών. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι πεζοί, οι οποίοι θα μπορούν να διέρχονται χωρίς αποσκευές και τσάντες.

Παρά τις προβλέψεις για αυξημένη κίνηση μετά το Καθολικό Πάσχα, το σωματείο δεν προχώρησε σε σχόλια σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις της απεργίας.

...

Αλβανία: Έσοδα 192 εκατ. ευρώ σημείωσαν τα τελωνεία για τον Φεβρουάριο του 2024

Τα έσοδα από τα αλβανικά τελωνεία σημείωσαν ιστορικό ρεκόρ για τον μήνα Φεβρουάριο 2024 σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο όλων των προηγούμενων ετών. Περίπου 16,93 δισ. λεκ (191,7 εκατ. ευρώ)εισέπραξε το ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου