Ράμα για το λιμάνι του Δυρραχίου: «Δεν είμαι κατά του να βγαίνουν στο δρόμο οι περιουσίες των Αλβανών με 1 ευρώ».

Ράμα για το λιμάνι του Δυρραχίου: «Δεν είμαι κατά του να βγαίνουν στο δρόμο οι περιουσίες των Αλβανών με 1 ευρώ».

Ο Έντι Ράμα βλέπει το έργο για το λιμάνι του Δυρραχίου ως εισοδηματικό κέρδος για τους Αλβανούς στο μέλλον.

...

Durres Yacht Marina: Συνεχίζεται η πώληση διαμερισμάτων στον αέρα - Αύξηση στις τιμές κατά 11% μέσα σε 8 μήνες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο φιλόδοξο έργο Durrës Yacht & Marina, η πώληση διαμερισμάτων συνεχίζεται, παρά την έλλειψη οικοδομικής άδειας. Το επόμενο κύμα πωλήσεων ανοίγει στις 8 Μαρτίου για το 7ο κτίριο, ParkView, με...
Μετά τη συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς των περιφερειών, ο Ράμα είπε ότι καμία γη που ανήκει στους Αλβανούς δεν θα χαριστεί, παρόλο που δεν είναι ενάντια στα περιουσιακά τους στοιχεία να κυκλοφορήσουν στην αγορά για «1 ευρώ».

Στο εν λόγω έργο, ο Ράμα ισχυρίζεται ότι το κράτος έχει συμπεριλάβει και το συμφέρον των Αλβανών. Δήλωσε:

Όσον αφορά τις εξελίξεις στην επιχειρηματικότητα που βασίζονται σε ξένες επενδύσεις, όλες οι χώρες έχουν ευνοϊκή νομοθεσία, όσoν αφορά τις τουριστικές εξελίξεις, είναι σκληρός ανταγωνισμός για το ποιος έχει τις πιο ευνοϊκές συνθήκες για να προσελκύσει επενδυτές.

Δεν γίνεται λόγος να χαρίσουμε οτιδήποτε ανήκει στους Αλβανούς, παρόλο που δεν ήμουν κατά του σχεδίου «Αλβανία 1 ευρώ» που βγάζει τις περιουσίες των Αλβανών στους δρόμους για ένα ευρώ.

Σήμερα όμως βρισκόμαστε στις συνθήκες που οι Αλβανοί είναι μέρος της επένδυσης του Λιμανιού του Δυρραχίου για παράδειγμα. Το κράτος είναι μέτοχος και δεν έχει γίνει κανένα χάρισμα, το λιμάνι ήταν και παραμένει των Αλβανών, αλλά μπαίνει και το συμφέρον των Αλβανών.

Το Πόρτο Ρομάνο θα ανήκει στην Αλβανία και τους Αλβανούς. Επιλέξαμε μεταξύ της νόμιμης εναλλακτικής να έχουμε μια ξένη εταιρεία ως επενδυτή και να ανοίξουμε διεθνή διαγωνισμό. Αφού χτιστεί, οι Αλβανοί θα έχουν πολύ περισσότερα έσοδα

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου