Δύο Αλβανοί συλληφθέντες για κατοχή 7 κιλών κοκαΐνης στην Ιταλία

Δύο Αλβανοί συλληφθέντες για κατοχή 7 κιλών κοκαΐνης στην Ιταλία

Δύο Αλβανοί, ηλικίας 21 και 25 ετών, συνελήφθησαν από την ιταλική αστυνομία σε δύο ξεχωριστά περιστατικά, καθώς εντοπίστηκαν να μεταφέρουν συνολικά 7 κιλά κοκαΐνης στα οχήματά τους. Οι συλλήψεις έγιναν στον αυτοκινητόδρομο Α4, κοντά στη Βερόνα, κατά τη διάρκεια ελέγχων της τροχαίας. Οι αρχές κατηγόρησαν τους δύο νεαρούς για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την εμπορία.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2024, όταν αστυνομικοί σταμάτησαν ένα Volkswagen Passat SW για έλεγχο ρουτίνας κοντά στην περιοχή του Δήμου Sommacampagna. Ο οδηγός, ένας 21χρονος Αλβανός, φάνηκε ύποπτος κατά τη διάρκεια του ελέγχου. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έρευνα του οχήματος και ανακάλυψαν πάνω από 1 κιλό κοκαΐνης κρυμμένο σε κρυφή θήκη κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού.

Το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας 25χρονος Αλβανός, κατά τη διάρκεια ελέγχου στην Περιοχή Εξυπηρέτησης «Scaligera» στον Δήμο Σοαβέ, βρέθηκε να μεταφέρει σχεδόν 6 κιλά κοκαΐνης. Η ποσότητα ήταν διαχωρισμένη σε 5 συσκευασίες και κρυμμένη στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο σωφρονιστικό κατάστημα Μοντόριο της Βερόνα, όπου θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για διακίνηση ναρκωτικών, μια σοβαρή κατηγορία σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου