24 άτομα συνελήφθησαν για διανομή ναρκωτικών σε σχολεία των Τιράνων

24 άτομα συνελήφθησαν για διανομή ναρκωτικών σε σχολεία των Τιράνων

Ο Διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης Αστυνομίας Τιράνων, Tonin Vocaj, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της αστυνομικής επιχείρησης «Tempulli 4». Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν συνολικά 24 άτομα. Από αυτά, 9 είχαν συλληφθεί προηγουμένως και βρίσκονται υπό κράτηση με μέτρο προσωπικής ασφάλειας, ενώ 15 συνελήφθησαν πρόσφατα. Η επιχείρηση συνεχίζεται για τη σύλληψη άλλων 4 ατόμων, που βρίσκονται υπό έρευνα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών: 1,8 κιλά κοκαΐνης, 18 κιλά μαριχουάνας και 350 δόσεις συνθετικών ναρκωτικών, όπως έκσταση και LCD. Επιπλέον, κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και οχήματα που ανήκουν στους συλληφθέντες.

Ο Tonin Vocaj επεσήμανε ότι η Τοπική Διεύθυνση Αστυνομίας Τιράνων έχει αναλάβει δράση για την ενίσχυση της ασφάλειας στα σχολεία και την αποτροπή αρνητικών φαινομένων. Η επιχείρηση «Tempulli 4» είναι μέρος μιας σειράς επιτυχημένων επιθέσεων κατά εγκληματικών ομάδων, που περιλαμβάνουν και προηγούμενες επιχειρήσεις όπως το «Temple 1, 2 και 3».

Η έρευνα για την επιχείρηση κατέδειξε ότι τα ναρκωτικά διακινούνταν κοντά σε σχολεία και νυχτερινά κέντρα, γεγονός που ανησυχεί τις αρχές. Οι ειδικοί συνεχίζουν τις ανακριτικές διαδικασίες για να διασφαλίσουν την πλήρη νομική τεκμηρίωση των εγκληματικών δραστηριοτήτων και να εντοπίσουν άλλους εμπλεκόμενους.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου