Νέες εκλογές στη Χιμάρα στις 4 Αυγούστου

Νέες εκλογές στη Χιμάρα στις 4 Αυγούστου

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Μπαιράμ Μπέγκαι προκήρυξε νέες εκλογές για τον δήμο της Χιμάρας στις 4 Αυγούστου, σε άμεση απάντηση στο αίτημα που έστειλε το γραφείο του πρωθυπουργού μετά την απόφαση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής να καθαιρέσει τον Φρέντη Μπελέρη από το αξίωμα του δημάρχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλευρά Μπελέρη θα καταθέσει ένσταση κατά της σημερινής απόφασης της κεντρικής εκλογικής επιτροπής, όπως προβλέπει ο νόμος.

Σήμερα κατά την συνεδρίαση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής πάντως η πλευρά του Μπελέρη επέμεινε πως από τη στιγμή που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να ορκιστεί, δεν μπορεί να καθαιρεθεί απο το συγκεκριμένο όργανο.

...

Το Γραφείο του Ράμα ζητά άμεση προκήρυξη εκλογών στη Χιμάρα από τον ΠτΔ

Το Πρωθυπουργικό Γραφείο της Αλβανίας, απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Αλβανίας Μπαϊράμ Μπεγκάι, ζητώντας τον άμεσο ορισμό της ημερομηνίας για τις επί μέρους εκλογές στη Χιμάρα, σύμφωνα με τις απα...
...

Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή ακυρώνει την θητεία του Φρέντη Μπελέρη ως δημάρχου Χιμάρας

Σε μια κρίσιμη απόφαση, η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή (ΚΕΕ) αποφάσισε σήμερα την παύση της θητείας του Φρέντη Μπελέρη ως εκλεγμένου δημάρχου της Χιμάρας, ο οποίος παραβρέθηκε στις εγκαταστάσεις τις επι...

Σχόλια

Προσθήκη σχολίου