Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Αλβανού πιστολέρο στο Γκάζι - Αναζητά διαφυγή προς Τουρκία ή Μάλτα

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Αλβανού πιστολέρο στο Γκάζι - Αναζητά διαφυγή προς Τουρκία ή Μάλτα

Σε ευρωπαϊκό αναβαθμίστηκε το ένταλμα σύλληψης του 37χρονου Αλβανού πιστολέρο που πυροβόλησε και τραυμάτισε τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι.

Ο 37χρονος Fatbardh Idrizi, αναζητείται ακόμη από τις αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος του είναι να διαφύγει είτε προς την Τουρκία, είτε προς την Μάλτα. Η πληροφορία αυτή έχει έφτασε πριν λίγες ώρες στο τμήμα δίωξης εκβιαστών από αξιόπιστες πηγές.

Σχετικά έχουν ενημερωθεί οι αστυνομικές υπηρεσίες στις ακριτικές περιοχές (Εβρος, νησιά της δυτικής Ελλάδας), ώστε να είναι σε εγρήγορση σε περίπτωση εντοπισμού του 38χρονου, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς έχει «βαρύ» ποινικό μητρώο.

...

Αυτός είναι ο 37χρονος Αλβανός που πυροβόλησε εν ψυχρώ τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι

Ο 37χρονος Αλβανός Fatbardh Idrizi , καταζητείται από τις ελληνικές αρχές ως δράστης του περιστατικού με τον τραυματισμό 3 ατόμων από πυροβόλο όπλο στο Γκάζι το πρωί του Σαββάτου. Ο Idr...
...

Σύλληψη 33χρονου Αλβανού που συμμετείχε στο αιματηρό επεισόδιο στο Γκάζι

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο ένας εκ των δύο Αλβανών που συμμετείχε στην δολοφονική επίθεση κατά των τριών Κρητικών στο Γκάζι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν πρόκειται για...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου