Δρυμάδες: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού 31χρονου υπαλλήλου ξενοδοχείου

Δρυμάδες: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού 31χρονου υπαλλήλου ξενοδοχείου

Συνεχίζονται οι έρευνες από την αστυνομία για τον εντοπισμό της σορού του 31χρονου ρεσεψιονίστ Εraldo Nevruzi, ο οποίος εργαζόταν στο ξενοδοχείο «Greccia» στους Δρυμάδες. Οι έρευνες εστιάζονται στην περιοχή Δρυμάδες - Χιμάρα, με την αστυνομία να εικάζει ότι ο δράστης, Gerald Shehu, πιθανότατα πέταξε το σώμα του Nevruzi στον άξονα αυτό.

Πέρα από τις δυνάμεις στο έδαφος, η αστυνομία αξιοποιεί και drones για την έρευνα από αέρος.

Οι έρευνες ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης, έως τώρα όμως δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Ο Nevruzi πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον 43χρονο Shehu, ο οποίος φέρεται να είναι συνιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Greccia μαζί με τη μητέρα του και πεθερά του Nevruzi, Gentiana Nino. Ο Shehu συνελήφθη στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Nevruzi εργαζόταν στο ξενοδοχείο μόλις μια εβδομάδα, έχοντας αναλάβει βάρδια στις 23:00 της προηγούμενης ημέρας. Το σοβαρό περιστατικό συνέβη περίπου 90 λεπτά αργότερα.

...

Συνελήφθη σε ελληνικό έδαφος ο δράστης που σκότωσε υπάλληλο ξενοδοχείου στους Δρυμάδες

Ο ύποπτος δράστης της δολοφονίας στους Δρυμάδες, όπου το θύμα ήταν ο Eraldo Nevruzi, συνελήφθη στην Ελλάδα. Νωρίτερα, η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις ελληνικ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου