Η Ιβάνκα Τραμπ αποκάλυψε δύο μεγάλες εταιρείες για την επένδυση στη νήσο Σάσων στην Αλβανία

Η Ιβάνκα Τραμπ αποκάλυψε δύο μεγάλες εταιρείες για την επένδυση στη νήσο Σάσων στην Αλβανία

Η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε σε συνέντευξή της στο podcast του Λεξ Φρίντμαν για μια μεγάλη επένδυση στο νησί Σάσων της Αλβανίας. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην επένδυση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που θα μεταμορφώσει το νησί των 1.400 τετραγωνικών χιλιομέτρων σε έναν υπερπολυτελή προορισμό.

Το έργο διευθύνεται από την υπερπολυτελή μάρκα «Aman» και θα περιλαμβάνει το διάσημο μενού Carbone του Major Food Group, γνωστό για την επιφανή πελατεία του. Το Carbone έχει μόνο επτά αποκλειστικά εστιατόρια παγκοσμίως, από την Αμερική μέχρι το Χονγκ Κονγκ.

Η Τραμπ εξήγησε ότι το ξενοδοχείο θα περιλαμβάνει βίλες και θα προσφέρει φαγητό και ποτό από το πολυτελές μενού Carbone. Τα εννοιολογικά σχέδια είναι μοντέρνα, αλλά σχεδιάζονται με σεβασμό στη φυσική βλάστηση και το έδαφος του νησιού, διασφαλίζοντας ότι οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν την υπέροχη γαλάζια θάλασσα με έναν μοναδικό τρόπο.

Η επένδυση αυτή αναμένεται να φέρει την Αλβανία στο προσκήνιο της πολυτελούς τουριστικής αγοράς, προσφέροντας έναν μοναδικό προορισμό με κορυφαίες υπηρεσίες και καταλύματα.

«Το «Αμάν» θα λειτουργήσει το ξενοδοχείο με βίλες για εμάς. Θα έχουμε το περίφημο και πολυτελές μενού Carbone για τα φαγητά και τα ποτά που θα προσφερθούν εκεί. Αλλά είναι εκπληκτικό να συγκεντρώνεις όλο αυτό το ταλέντο. Τα εννοιολογικά σχέδια φαίνονται πολύ μοντέρνα, αλλά θα τα κάνουμε να είναι σε αρμονία ως προς το πλαίσιο της υπάρχουσας βλάστησης και του εδάφους», είπε.

...

Ειδική παραγγελία για τις επενδύσεις του Κούσνερ στον Αυλώνα ο νέος νόμος για τις προστατευόμενες περιοχές στην Αλβανία

Η νήσος Σάσων είναι μέρος του μοναδικού Θαλάσσιου Εθνικού Πάρκου που διαθέτει η Αλβανία. Η Κομισιόν προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι πρέπει να προστατεύσει τη βιοποικιλότητα - φροντίζοντας να ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου