Ακόμη ένα όχημα έπεσε στη διώρυγα του Βουθρωτού

Ακόμη ένα όχημα έπεσε στη διώρυγα του Βουθρωτού

Σήμερα το πρωί σημειώθηκε ένα ακόμη ατύχημα στη διώρυγα του Βουθρωτού, με ένα όχημα να καταλήγει στα νερά της για δεύτερη φορά μέσα σε οκτώ ημέρες. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 05:00, όταν ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο, προερχόμενο από τα σύνορα, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στην διώρυγα.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, δύο άτομα βρίσκονταν μέσα στο όχημα τη στιγμή του ατυχήματος, αλλά ευτυχώς κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς τραυματισμούς. Η αστυνομία των Αγίων Σαράντα έφτασε αμέσως στο σημείο και ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό. Από τις αρχικές έρευνες, διαπιστώθηκε ότι το όχημα ήταν ένα «Fiat» με πινακίδα AA 459 RL, το οποίο οδηγούσε ο αλλοδαπός Patryk Sajnog. Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο έδειξε επίπεδα 0,906 mg/l στην πρώτη μέτρηση και 0,894 mg/l στη δεύτερη, επιβεβαιώνοντας την κατανάλωση αλκοόλ. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε ότι ο οδηγός δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του από τις αρχές. Λίγες ώρες αργότερα, το αυτοκίνητο ανασύρθηκε από το νερό με τη χρήση γερανού.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό δεν είναι το πρώτο ατύχημα στην περιοχή. Στις 31 Ιουλίου, άλλο ένα όχημα είχε πέσει στο ίδιο σημείο, προκαλώντας τραυματισμούς σε δύο αλλοδαπούς τουρίστες που κατευθύνονταν από την περιοχή του Μαυρομματίου. Πηγές από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Σαράντα επισημαίνουν ότι το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί διαρκή κίνδυνο για τα διερχόμενα οχήματα. Η έλλειψη κατάλληλης σήμανσης και προστατευτικού φράγματος στη συγκεκριμένη απότομη στροφή καθιστά την περιοχή επιρρεπή σε ατυχήματα, με αποτέλεσμα να έχουν καταλήξει αρκετά οχήματα στο κανάλι.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου