Αγγλία: Αλβανός καλλιεργούσε κάνναβη αξίας 1 εκατ. δολλαρίων

Αγγλία: Αλβανός καλλιεργούσε κάνναβη αξίας 1 εκατ. δολλαρίων

Ένας Αλβανός πολίτης, ο Αλμίρ Τσαχάνι, εμφανίστηκε στο δικαστήριο στην Αγγλία κατηγορούμενος για συμμετοχή σε μεγάλη καλλιέργεια κάνναβης. Η αστυνομία τον εντόπισε να κρύβεται σε μια σοφίτα αφού παραβίασε το κτίριο χρησιμοποιώντας κόφτες μπουλονιών.

Κατά τη διάρκεια επιδρομής στο πρώην ξενοδοχείο Buccleuch στην Trinity Street, οι αρχές κατέσχεσαν 77 κιλά κάνναβης κατηγορίας Β, με εκτιμώμενη αξία 771.000 λιρών, καθώς και 410 φυτά που δεν είχαν ακόμα ωριμάσει πλήρως.

Στο Δικαστήριο του Jedburgh, ο Cahani ομολόγησε την ενοχή του για την παραγωγή ναρκωτικών κατηγορίας Β, ενώ οι κατηγορίες για παραβίαση του νόμου περί ηλεκτρικής ενέργειας αποσύρθηκαν. Η έκδοση της ποινής του, που είναι προγραμματισμένη για τον επόμενο μήνα, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε φυλάκιση, σύμφωνα με τον σερίφη Peter Paterson.

Τον προηγούμενο μήνα, ο συγκατηγορούμενος του Cahani, ο 41χρονος Dritan Katana, επίσης Αλβανός, καταδικάστηκε σε 28 μήνες φυλάκιση για παρόμοια αδικήματα και ενημερώθηκε ότι θα απελαθεί μετά την ολοκλήρωση της ποινής του. Η υπόθεση του Cahani θα εξεταστεί ξανά στις 2 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια 1

Νικος 12/08/2024 21:05

Χαιδεμα κάνετε βάλτε τον μέσα 12χρονια

Χαιδεμα κάνετε βάλτε τον μέσα 12χρονια

Προσθήκη σχολίου