Η εταιρεία «5D» αγόρασε το σπίτι του Gramoz Ruçi για 450 χιλιάδες ευρώ

Η εταιρεία «5D» αγόρασε το σπίτι του Gramoz Ruçi για 450 χιλιάδες ευρώ

Σύμφωνα με τα στοιχεία του SPAK, η εταιρεία "5D" (ιδρυμένη από συνεργάτες του Βελιάι, κατηγορείται για κλοπή 30 εκατομμυρίων ευρώ μέσω δημοσίων διαγωνισμών) έχει προβεί στην αγορά ακινήτου που ανήκε στον Gramoz Ruçi, με την καταγεγραμμένη αξία να ανέρχεται στις 454.000 ευρώ.

Η έφεση που έχει κατατεθεί ζητά από το ΣΠΑΚ να εντείνει τις έρευνες σχετικά με τα οικονομικά του φορέα, καθώς οι δύο διευθυντές, Mariglen Qato και Redi Molla, βρίσκονται ήδη υπό κράτηση.

Οι διευθυντές αυτοί, οι οποίοι σύμφωνα με το ΣΠΑΚ είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες της "5D", φέρονται να έχουν επωφεληθεί από δημόσιους διαγωνισμούς και να έχουν αποκτήσει με αδιαφανείς τρόπους ακίνητα σε διάφορες περιοχές των Τιράνων.

Σε αστυνομική αναφορά που περιλαμβάνεται στον φάκελο του ΣΠΑΚ, καταγράφεται ότι η εταιρεία V.A.S Konstruktion shpk, η οποία μετονομάστηκε σε 5D Konstruktion, αγόρασε ακίνητο στο κέντρο των Τιράνων από τον πρώην βουλευτή Gramoz Ruçi. Η συναλλαγή αυτή, όπως αναφέρεται στη σχετική σύμβαση, εγκρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη της Erfane Ruçi, και το ποσό που καταβλήθηκε ήταν 454.350 ευρώ.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου