Τρία κιλά κοκαΐνης και 50.000 ευρώ κατασχέθηκαν από δύο Αλβανούς στην Ιταλία

Τρία κιλά κοκαΐνης και 50.000 ευρώ κατασχέθηκαν από δύο Αλβανούς στην Ιταλία

Οι ιταλικές αρχές ανακοίνωσαν ότι ολοκλήρωσαν χθες το απόγευμα μια επιχείρηση στη Λ' Άκουιλα, με τη συνδρομή αστυνομικών από τους σταθμούς Sassa και Tivoli, κατά την οποία συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, ηλικίας 24 και 28 ετών.

Παρότι τα ονόματά τους δεν δημοσιοποιήθηκαν, έγινε γνωστό ότι οι δύο άνδρες ήταν κάτοικοι Λ' Άκουιλα και η κοκαΐνη που κατείχαν προοριζόταν για την παράνομη αγορά της περιοχής, κυρίως στο Αμπρούτσο και το Τίβολι.

Η επιχείρηση της αστυνομίας έδωσε τέλoς σε ένα εκτεταμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, κατάσχοντας τρία πακέτα κοκαΐνης συσκευασμένα.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι αρχές παρακολουθούσαν τους δύο υπόπτους επί μέρες λόγω υποψιών για συμμετοχή σε διακίνηση ναρκωτικών, με το συνολικό ποσό των κατασχεθέντων να εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 100.000 ευρώ.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης, όταν το όχημα των υπόπτων σταμάτησε για έλεγχο στο οργανωμένο μπλόκο της Guidonia, στα περίχωρα της Ρώμης. Εκτός από τα ναρκωτικά, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν χρηματικό ποσό περίπου 50.000 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των Αλβανών.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου