Δυρράχιο: 30χρονος σκότωσε τον πατέρα του και τον πέταξε σε πηγάδι

Δυρράχιο: 30χρονος σκότωσε τον πατέρα του και τον πέταξε σε πηγάδι

Η αστυνομία του Δυρραχίου έδωσε επίσημες πληροφορίες για ένα σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε στο χωριό Σενβλάς, όπου ένας 30χρονος άνδρας σκότωσε τον 62χρονο πατέρα του και επιχείρησε να καλύψει το έγκλημα δηλώνοντάς τον αγνοούμενο. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο γιος πυροβόλησε τον πατέρα του και στη συνέχεια πέταξε το πτώμα του σε ένα πηγάδι. Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τις αρχές.

Ο 30χρονος, ο οποίος αρχικά κατήγγειλε την εξαφάνιση του πατέρα του, δήλωσε ότι ο πατέρας του έφυγε από το σπίτι το πρωί της 13ης Αυγούστου με άγνωστο άτομο και έκτοτε δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί του. Εν τω μεταξύ, ένας άλλος γιος της οικογένειας, που ζει στην Ιταλία, ενημέρωσε την αστυνομία για ένα μήνυμα που έλαβε στο Instagram από άγνωστο, στο οποίο αναφερόταν ότι η οικογένεια δεν έπρεπε να αναζητήσει τον πατέρα, καθώς είχε πάει διακοπές.

Η αστυνομία, έχοντας υπόψη τις αντιφάσεις στις καταγγελίες, εστίασε τις έρευνές της στην οικογένεια και τελικά ο 30χρονος γιος ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, οι δύο άνδρες είχαν συγκρουστεί σωματικά λόγω διαφωνίας για ένα ποσό 7,5 εκατομμυρίων λεκ, το οποίο ο γιος πίστευε ότι είχε κλέψει ο πατέρας του.

Μετά τη δολοφονία, ο δράστης πέταξε το όπλο σε κανάλι και το πτώμα του πατέρα σε πηγάδι, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο του τσακωμού. Οι αρχές εντόπισαν το πτώμα και το όπλο, ενώ το πτώμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση. Οι έρευνες συνεχίζονται με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια 1

Καλημέρα! Επίκαιρα Σχόλια! Σας Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα! Επίκαιρα Σχόλια! Σας Ευχαριστώ πολύ!

Προσθήκη σχολίου