Ο Ευρωβουλευτής Φρέντης Μπελέρης συναντήθηκε με εκπροσώπους από διάφορες κοινότητες του Δήμου Φοινικαίων

Ο Ευρωβουλευτής Φρέντης Μπελέρης συναντήθηκε με εκπροσώπους από διάφορες κοινότητες του Δήμου Φοινικαίων

Η πρώτη συνάντηση, που είχε ο Φρέντης Μπελέρης, μετά την αποφυλάκισή του, ήταν αυτή με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Μακαριότατο Αναστάσιο, ο οποίος του επιφύλαξε μια θερμή υποδοχή και τον συμβούλεψε, ανάμεσα στ' άλλα, να συμβάλλει στην ενότητα και αδελφοσύνη των λαών, των Ελλήνων και Αλβανών, που τόσο πολύ έχει ανάγκη αυτός ο τόπος.

Ήταν η σειρά των Χιμαριωτών να περιμένουν τον εκλεγμένο Δήμαρχό τους και τον πλέον Ευρωβουλευτή με τιμές ήρωα, να πανηγυρίσουν και να γλεντήσουν, διότι γι' αυτούς είναι μια νίκη.

Θερμή ήταν και η υποδοχή από τους κατοίκους της Νίβιτσας και των περιχώρων, όπου αφού ο Ευρωβουλευτής τους ευχαρίστησε για την συμπαράσταση, άκουσε τα προβλήματά τους, για να συνεχίσει ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Σειρά είχαν οι κάτοικοι της Λιβαδειάς και εκπρόσωποι από διάφορες κοινότητες του Δήμου Φοινικαίων, για να υποδεχτούν τον Ευρωβουλευτή, Φρέντη Μπελέρη και να του ευχηθούν από κοντά: «Καλή Λευτεριά! Επιτυχίες στο νέο, μα δύσκολο καθήκον στις Βρυξέλλες, ώστε να εισακουστεί και η φωνή των Βορειοηπειρωτών για τα δίκαιά τους».

Τον συνόδευαν στη Λιβαδειά ο βουλευτής Νίκος Κούρης, ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Βασίλης Κάγιος. ο τέως Πρόεδρος Ομόνοιας Λεωνίδας Παππάς.

«Ήρθα πρώτος στον Νομό Θεσπρωτίας στην προτίμηση ψήφων κι αυτό οφείλεται και στη δική σας ψήφο, στην ψήφο πολλών Βορειοηπειρωτών και γι' αυτό σας είμαι ευγνώμων. Την ψήφο σας θα την ανταποδώσω με τη φωνή μου, τον αγώνα μου, εκεί στο Ευρωκοινοβούλιο και γι' αυτό να είστε σίγουροι. Πρέπει να οργώσω όλη την Ελλάδα, αλλά σας υπόσχομαι πως οι σχέσεις με τους εδώ Βορειοηπειρώτες θα είναι συνεχείς», τόνισε ανάμεσα στ' άλλα ο Ευρωβουλευτής Φρέντη Μπελέρης, για να συνεχίσει ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Βαγγέλης Παπαχρήστος

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου