Στον πυρετό του Euro 2024: Τάσεις και προβλέψεις

Στον πυρετό του Euro 2024: Τάσεις και προβλέψεις

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν 18 μήνες να δουν ποδόσφαιρο σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση. Το Euro 2024 είναι προ των πυλών και το τουρνουά αυτό μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί σε ένα από τα καλύτερα. Η μεγάλη έναρξη είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά και ήρθε η ώρα να μοιραστούμε τις προβλέψεις για το Euro 2024. Το τουρνουά σύμφωνα με το πρόγραμμα ξεκινά στις 14 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τον τελικό στις 14 Ιουλίου, με ομάδες όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η διοργανώτρια χώρα τη Γερμανία να διεκδικούν τη δόξα. Πάμε να δούμε τις κυριότερες ελληνικές στοιχηματικές τάσεις και προβλέψεις. Βρείτε τα καλυτερα καζινο online για να στοιχηματίσετε και να εκμεταλλευτείτε την χρονική αυτή στιγμή που απέχει από την έναρξη και θα υπάρχουν γενναιόδωρες ακόμη αποδόσεις.

Τα φαβορί Γαλλία και Αγγλία βρίσκονται σε τροχιά για μια ημιτελική σύγκρουση στο Ντόρτμουντ, εάν και οι δύο προκριθούν ως πρώτοι επί των αντίστοιχων ομίλων τους, ενώ η οικοδέσποινα Γερμανία έχει δει μια αποθαρρυντική πορεία προς τον τελικό. Η ομάδα του Julian Nagelsmann πηγαίνει στη διοργάνωση με μια θλιβερή πορεία, αλλά θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια σύγκρουση στον προημιτελικό με την Ισπανία ή την πρωταθλήτρια Ιταλία, εάν βρεθεί στην κορυφή του Ομίλου Α.

Η Γερμανία στοχεύει να γίνει η πρώτη διοργανώτρια χώρα που θα κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά τη Γαλλία το 1984, αλλά η ομάδα του Julian Nagelsmann βρίσκεται σε αναταραχή αυτή τη στιγμή, έχοντας χάσει πέντε φορές στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της. Με ένα άφθονο ταλέντο, συμπεριλαμβανομένων των Ilkay Gündogan , Joshua Kimmich , Leroy Sané και Jamal Musiala , η Γερμανία μπορεί ακόμα να ανατρέψει την τύχη της, αλλά έχει μια δύσκολη ομάδα.

Ο όμιλος Β' είναι ένας από τους πιο σκληρούς ομίλους, με την Ισπανία, την Ιταλία και την Κροατία να κατατάσσονται στο top 10 της κατάταξης της FIFA, και ενώ αυτές οι βαθμολογίες μπορεί να έχουν τα ελαττώματα τους, εξακολουθούν να είναι ένα αξιοπρεπές βαρόμετρο.

Η Ισπανία του Luis de la Fuente είναι γεμάτη ταλέντο(ακόμη και με την απουσία του τραυματία Gavi ), και ο Álvaro Morata έχει ανακτήσει το σκοράρισμα του, τουλάχιστον σε επίπεδο συλλόγων. Αν υπάρχει ένα αδύναμο σημείο, αυτό μπορεί να είναι στο πίσω μέρος, αν και το γαλλικής καταγωγής δίδυμο των Robin Le Normand και Aymeric Laporte έχουν προσφέρει κάποια σταθερότητα τον τελευταίο καιρό.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε τα δικά της μεγάλα προβλήματα όσον αφορά τη μετατροπή των ευκαιριών σε γκολ και φαίνονται λίγο πιο κάτω από τους Ισπανούς. Έχουν ποιότητα στη μεσαία γραμμή, αλλά στο επιθετικό άκρο, νιώθεις ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τον Federico Chiesa και την ικανότητά του να είναι υγιής και πάνω από το παιχνίδι του να έρχεται η ώρα του τουρνουά. Εν τω μεταξύ, στα μετόπισθεν, σε σύγκριση με το Euro 2020, θα τους λείψει η ηγεσία των Τζόρτζιο Κιελίνι και Λεονάρντο Μπονούτσι.

Η Πορτογαλία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει ακόμα με υψηλούς ρυθμούς για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, γνωρίζει ότι θα αποφύγει να αντιμετωπίσει έναν συμπατριώτη του νικητή του ομίλου μέχρι τους ημιτελικούς, αν βρεθεί στην κορυφή του Ομίλου F.

Ο Ρονάλντο υπήρξε παραγωγικός στη Σαουδική Αραβία, αλλά μπορεί ο βετεράνος σούπερ σταρ να συνεχίσει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο; Μερικά πέναλτι σίγουρα θα τον βοηθήσουν, αλλά ο Kylian Mbappe , έχοντας φτάσει στην κορυφή των σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, θα θέλει να το επαναλάβει και στη Γερμανία.

Η Γαλλία έχει μερικούς διεκδικητές με τον έφηβο Warren Zaire-Emery να είναι έτοιμος να κάνει την ομάδα και ο Bradley Barcola πιθανότατα να εξετάζεται από τον Deschamps. Και οι δύο θα μπορούσαν να παίξουν βασικούς ρόλους για τους αναμενόμενους πρωταθλητές του Euro 2024 για 90 λεπτά αυτό το καλοκαίρι.

Για την Πορτογαλία θα μπορούσαν επίσης να ξεχωρίσουν ο πολύτιμος μέσος Ζοάο Νέβες καθώς και οι αμυντικοί Γκονκάλο Ινάσιο και Αντόνιο Σίλβα. Ο μεσοεπιθετικός Davide Frattesi θα μπορούσε να πετύχει μερικά γκολ από τον πάγκο της Ιταλίας, ενώ ο Βέλγος Johan Bakayoko και ο Τούρκος Kenan Yildiz μπαίνουν στο τουρνουά έχοντας απολαύσει πολλά υποσχόμενες εκστρατείες.

Ωστόσο, ένα πιο άγνωστο όνομα για να παρακολουθήσετε είναι το Maximilian Beier . Ο 21χρονος σταρ της Χόφενχαϊμ θα μπορούσε να αναδειχθεί ως ο νέος ήρωας της διοργανώτριας χώρας αυτό το καλοκαίρι, έχοντας απολαύσει μια εξαιρετική σεζόν στην Μπουντεσλίγκα. Δεδομένης της έλλειψης υψηλής ποιότητας #9 στη Γερμανία, ο Beier μπορεί να έχει την ευκαιρία να ηγηθεί της γραμμής.

Ποιος παίκτης θα κερδίσει το Χρυσό Παπούτσια του Euro 2024; Ίσως μία καλή επιλογή είναι ο Χάρι Κέιν. Ο σκόρερ όλων των εποχών της Αγγλίας είχε μια λαμπρή σεζόν σε Bundesliga και Champions League με την Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα πάει μακριά στο Euro 2024 και ο πρώην επιθετικός της Τότεναμ είναι διαθέσιμος σε απόδοση 5/1 με την Betfair να τερματίσει ως ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Ποιος θα είναι άραγε ο καλύτερος νεαρός παίκτης του τουρνουά; Ίσως ο Τζαμάλ Μουσιάλα. Για να προκριθούν για το βραβείο, οι παίκτες πρέπει να είναι το πολύ 22 ετών. Ο Γερμανός επιθετικός μέσος έχει την ικανότητα να ανάψει το Euro 2024 και ο μάνατζέρ του Τζούλιαν Νάγκελσμαν πρέπει να μπει στον πειρασμό να χτίσει την πλευρά του γύρω από τον παίκτη της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος θα παίξει σε γνωστά γήπεδα αυτό το καλοκαίρι.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου