Η UEFA αποκλείει Αλβανό αθλητικογράφο για αντιαθλητική συμπεριφορά (βίντεο)

Η UEFA αποκλείει Αλβανό αθλητικογράφο για αντιαθλητική συμπεριφορά (βίντεο)

Ο αθλητικός δημοσιογράφος Arlind Sadiku της "Klan Kosova" τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (UEFA) μετά από αντιαθλητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Σερβίας και Αγγλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Sadiku έκανε χειρονομίες προς τους Σέρβους φιλάθλους, επιδεικνύοντας τον δικέφαλο αετό, σύμβολο των Αλβανών. Η ενέργεια αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Σερβικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία υπέβαλε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA.

Μετά από έρευνα, η UEFA έλαβε την απόφαση να αποκλείσει τον Sadiku από την κάλυψη των υπόλοιπων αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η τιμωρία του Sadiku αποτελεί αυστηρό μήνυμα από την UEFA για την τήρηση της αθλητικής ηθικής και την αποφυγή προκλητικών συμπεριφορών που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν εντάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Sadiku είχε ήδη λάβει προειδοποίηση από την UEFA για παρόμοιο περιστατικό στο παρελθόν. Η επανάληψη της προσβλητικής συμπεριφοράς οδήγησε στην αυστηρότερη ποινή του αποκλεισμού.

...

Euro 2024: Πρόστιμο 37.375€ στην Αλβανία από την UEFA

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Πειθαρχίας της UEFA αποφάσισε να επιβάλει χρηματικό πρόστιμο στην Αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μμτης τάξεως των 37,375 ευρώ. Το πρόστιμο έρχεται ως αποτέλεσμα των επεισ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου