Σε 4 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε Αλβανός δήμαρχος για τη διαρροή ροζ βίντεο

Σε 4 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε Αλβανός δήμαρχος για τη διαρροή ροζ βίντεο

Ο πρώην δήμαρχος του Κούκεσι, Safet Gjici, καταδικάστηκε τελικά σε 4 χρόνια και 6 μήνες φυλάκιση για ροζ βίντεο όπου απεικονίζεται να έρχεται σε σεξουαλική επαφή στο δημοτικό γραφείο, κάτι για το όπιο συνελήφθη στις 24 Ιουνίου 2023. Το Εφετείο άλλαξε την πρωτόδικη απόφαση, η οποία είχε καταδικάσει τον Gjici σε 3 χρόνια φυλάκιση για κατάχρηση εξουσίας, και τον καταδίκασε σε 4,5 χρόνια για το ποινικό αδίκημα της «παθητικής διαφθοράς ανώτατων κρατικών λειτουργών ή τοπικών αιρετών».

Λόγω της συνοπτικής δίκης, ο Gjici θα εκτίσει συνολικά 3 χρόνια φυλάκιση, ενώ υπολογίζοντας την προφυλάκιση του, του απομένει ενάμιση χρόνος. Το Εφετείο άλλαξε και την απόφαση για την Alma Kaçi. Η ποινή της Kaçi παρέμεινε 1 χρόνος και 6 μήνες φυλάκιση, όχι όμως για το ποινικό αδίκημα της πορνείας για το οποίο καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό, αλλά για ενεργητική διαφθορά. Η Alma Kaçi θα πρέπει τώρα να εκτίσει 12 μήνες φυλάκιση λόγω της συντομευμένης δίκης.

Η δημοσίευση του βίντεο, στο οποίο ο Gjici είχε σεξουαλικές σχέσεις στο γραφείο με την Alma Kaçi, του κόστισε όχι μόνο την παραίτησή του, αλλά και την ελευθερία του. Επιπλέον, ο Safet Gjici στερείται του δικαιώματος άσκησης δημοσίων λειτουργιών για 5 χρόνια.

...

Ροζ βίντεο μέσα στο δημαρχείο έκαψε τον σοσιαλιστή δήμαρχο του Κούκεσι

Μπίλ Κλίντον την είδε ο Safet Gjici Παραιτήθηκε ο σοσιαλιστής δήμαρχος του Κούκεσι Safet Gjici. Μετά τη δημοσίευση του σκανδαλώδους βίντεο που τον δείχνει σε ερωτικές περιπτύξεις στο δημαρχιακό του γρ...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου