Κινηματογραφική συμπλοκή στην Πρίστινα - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Κινηματογραφική συμπλοκή στην Πρίστινα - Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα άτομο φέρεται να έχει χάσει τη ζωή του και πέντε άλλα άτομα έχουν τραυματιστεί σε μια ένοπλη συμπλοκή σε συνοικία στην Πρίστινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πανεπιστημιακό Κλινικό Κέντρο του Κοσόβου τρεις από τους τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Εικάζεται ότι στη σύγκρουση ενεπλάκησαν δύο ομάδες, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη συμπλοκή που συνέβη γύρω στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, χρησιμοποιήθηκαν και μακρύκανα όπλα.

Τα πλάνα που εμφανίζονται σε βίντεο δείχνουν τη σύγκρουση μεταξύ των δύο ομάδων που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Πρίστινα. Τα μέσα ενημέρωσης του Κοσόβου αναφέρουν ότι η σύγκρουση έγινε μεταξύ των οικογενειών Sekiraqa και Capa, με αιτία προηγούμενες διαφορές. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:00 στην περιοχή Ακτάς της Πρίστινας.

Ο διευθυντής της Κλινικής Επειγόντων, δήλωσε ότι στο Κέντρο Υγείας μεταφέρθηκαν πέντε τραυματίες.

«Μεταφέρθηκαν πέντε τραυματίες, οι οποίοι λαμβάνουν θεραπεία. Τρεις από αυτούς βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση», ανέφερε.

Οι τραυματίες έχουν ταυτοποιηθεί ως Σαλίχ Σεκιράκα, Ρόμπερτ Λούνιτσα, Κοράμπ Γκάσι, Φάτος Αμπάζι και Βαλντίν Αντέμι.

Υπάρχουν υποψίες ότι στο σημείο της σύγκρουσης έχει χάσει τη ζωή του ένα άτομο, αλλά δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία του Κοσόβου για το περιστατικό.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου