Η Μελόνι φλερτάρει με ακίνητο στην Παλάσα

Η Μελόνι φλερτάρει με ακίνητο στην Παλάσα

Αν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προχώρησε στην αγορά της βίλας Due Palme στη Λαμπεντούζα με σκοπό να καθησυχάσει τους κατοίκους του νησιού σχετικά με την κρίση των μεταναστών, η Giorgia Meloni φέρεται να ελκύεται από την Αλβανία.

Αυτή η είδηση δημοσιεύτηκε από την ιταλική εφημερίδα Il Foglio, η οποία αναλύει τα κτηματομεσιτικά ενδιαφέροντα της Ιταλίδας πρωθυπουργού στη χώρα όπου κατασκευάζονται κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης μεταναστών με την έγκριση του Έντι Ράμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μελόνι ενδιαφέρεται για ακίνητα κοντά στην Παλάσα.

Τα ακίνητα αυτά βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Σαλέντο, ενώ, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Simone Canettieri, πρόκειται για μια βίλα σε ένα νέο παραθαλάσσιο θέρετρο που προσφέρει επιλογές όπως ιδιωτικούς κήπους και πισίνες.

Η εν λόγω πληροφορία επιβεβαιώθηκε από πολιτικές και διπλωματικές πηγές της αλβανικής κυβέρνησης, οι οποίες μίλησαν στο Il Foglio. «Οι κινήσεις αυτές ενισχύουν ακόμη περισσότερο τη σχέση Ρώμης και Τιράνων», υπογραμμίζει η εφημερίδα. Η αναφορά κλείνει με την υπενθύμιση ότι πέρυσι η οικογένεια της Meloni πέρασε τις διακοπές του Αυγούστου στην περιοχή του Αυλώνα, επιβεβαιώνοντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον της για την περιοχή.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου