Σε αναστολή αστυνομικός που έβγαλε σέλφι & ζήτησε το instagram σε τουρίστριες κατά τη διάρκεια ελέγχου

Σε αναστολή αστυνομικός που έβγαλε σέλφι & ζήτησε το instagram σε τουρίστριες κατά τη διάρκεια ελέγχου

Αξιωματικός της Τροχαίας στην πόλη Λέζα της Αλβανίας, τέθηκε σε προσωρινή παύση καθηκόντων καθώς βιντεοσκοπήθηκε να ζητά τον λογαριασμό instagram Γερμανίδας τουρίστριας που είχε σταματήσει νωρίτερα για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Αφού λοιπόν ολοκλήρωσε τον έλεγχο και τους έκοψε κλήση, ζήτησε από την οδηγό να τον ακολουθήσει στο instagram και στη συνέχεια έβγαλε σέλφι με τις δυο τουρίστριες.

Η συνοδηγός του οχήματος απαθανάτισε σε βίντεο το περιστατικό και στη συνέχεια το ανέβασε στην πλατφόρμα του TikTok όπου μέχρι στιγμής αριθμεί 570.000 προβολές.

Ο αστυνομικός μετά τη δημοσίευση του βίντεο τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει πως σε ό,τι αφορά την εφαρμογή της νόμιμης διαδικασίας για τη διαπιστωθείσα παράβαση, ο αστυνομικός ενήργησε σύμφωνα με το νόμο, αφού οι Γερμανίδες τουρίστριες ακινητοποιήθηκαν επειδή οδηγούσαν όχημα με καμένο μπροστινό φανάρι.

Για το λόγο αυτό τους επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 λεκ, αλλά αφού το πλήρωσαν επί τόπου το πρόστιμο μειώθηκε στο μισό στα 5.000 λεκ.

@jeanniejuice

albanische polizei kontrolle 👍🏾 kriegt von mir ein daumen hoch !!das war übrigens nicht korrupt, sie haben uns ganz normal wie in deutschland auch eine strafe mit beleg gegeben

♬ original sound - Jeannie
...

Αλβανός αστυνομικός φλερτάρει τουρίστρια κάνοντας ελιγμούς με τζετ σκι (βίντεο)

Λόγω αναδουλειάς και μάλλον χωρίς ενδιαφέροντα περιστατικά καταδίωξης εν πλω, αστυνομικός της Συνοριακής Αστυνομίας στη Χιμάρα, για να μη σκουριάσει το τζέτ σκι που του παρέχεται για το καθήκον προσπά...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου