58χρονος Αλβανός συνελήφθη για κατοχή 10 κιλών κοκαΐνης στη Μπολόνια

58χρονος Αλβανός συνελήφθη για κατοχή 10 κιλών κοκαΐνης στη Μπολόνια

Ένας 58χρονος με αλβανική καταγωγή, κάτοικος της Ρέτζιο Εμίλια, συνελήφθη από την αστυνομία της Μπολόνια το πρωί της 1ης Ιουλίου, κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς βρέθηκε με 10 κιλά κοκαΐνης, τα οποία είχε παραλάβει από το Μπάρι.

Μετά από περαιτέρω έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε πραγματικό χρόνο από την υπηρεσία αυτοκινητοδρόμων Span Ente Autostrade, οι χειριστές κατέγραψαν την έξοδο του οχήματος από τον αυτοκινητόδρομο Α14, με τον ύποπτο να περνάει από τον σταθμό διοδίων του Μπάρι Νορντ γύρω στις 7:40 το πρωί.

Το ίδιο όχημα, περίπου στις 8:30, επέστρεψε, κατευθυνόμενο προς τη βόρεια Ιταλία, με πιθανό τελικό προορισμό την Μπολόνια.

Με βάση τα ευρήματα, οι αξιωματικοί εκτίμησαν ότι το όχημα μάρκας Volvo θα διέσχιζε την περιοχή της Εμίλια-Ρομάνια και, κατά συνέπεια, οργάνωσαν μια επιχείρηση αναζήτησης κατά μήκος του Α14, ξεκινώντας από το Ρίμινι με κατεύθυνση προς την Μπολόνια.

Περίπου στις 14:20, το όχημα εντοπίστηκε αρχικά κοντά στο Castel San Pietro Terme και στη συνέχεια σταμάτησε στον σταθμό διοδίων της αυτοκινητόδρομου Bologna Fiera. Κατά τον έλεγχο της αστυνομίας, ο οδηγός του οχήματος φάνηκε εμφανώς νευρικός και αντιμετώπισε δυσκολία ακόμη και στις απλές ερωτήσεις.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου