50 άδειες κατασκευής από το Συμβούλιο Χωροταξίας της Αλβανίας - Χιμάρα, Δρυμάδες, Παλάσα στη λίστα

50 άδειες κατασκευής από το Συμβούλιο Χωροταξίας της Αλβανίας - Χιμάρα, Δρυμάδες, Παλάσα στη λίστα

Το Εθνικό Συμβούλιο Χωροταξίας της Αλβανίας (KKT) εξέτασε αριθμό αδειών ανάπτυξης και κατασκευής στην τελευταία του συνεδρίαση, συνολικά 50, με πολυάριθμα έργα για ξενοδοχεία και θέρετρα κυρίως στην περιοχή του Δυρραχίου και στη Νότια Ριβιέρα να ξεχωρίζουν.

Μετά την αύξηση του τουρισμού τα τελευταία χρόνια, υπάρχει ενδιαφέρον από τους επενδυτές για έργα όχι μόνο στην ακτή αλλά και για τον ιατρικό τουρισμό. Ο ιατρικός τουρισμός προωθεί επίσης την κατασκευή ξενοδοχείων που εξυπηρετούν άτομα που έρχονται στη χώρα για οδοντιατρικές, αισθητικές και ιατρικές υπηρεσίες.

Το KKT χορήγησε άδεια κατασκευής για το έργο: "Πολυλειτουργικό κτίριο νοσοκομείου και ξενοδοχείου με 16 ορόφους πάνω από το έδαφος και 3 ορόφους υπόγειου πάρκινγκ," που βρίσκεται στον Δήμο Τιράνων, με την αναπτυξιακή εταιρεία "Terra Construction" Ε.Π.Ε.

Άλλη αναπτυξιακή άδεια χορηγήθηκε για το έργο: "Πολυλειτουργική δομή για υπηρεσίες, ιατρικό τουρισμό και ξενοδοχείο," που βρίσκεται στον Δήμο Λούσνιας, με την αναπτυξιακή εταιρεία "UPTC" Ε.Π.Ε. Στο Νότο, η κατασκευή θέρετρων αναμένεται να συνεχιστεί.

Χορηγήθηκε Άδεια Ανάπτυξης για το έργο: "Δομή Ξενοδοχείου με 4 ορόφους πάνω από το έδαφος και 1 υπόγειο όροφο πάρκινγκ," που βρίσκεται στο Ζεβρνέτς, Δήμος Αυλώνας, με την αναπτυξιακή εταιρεία "Globus Konstruksion" Ε.Π.Ε.

Άλλη άδεια χορηγήθηκε για ένα "Τουριστικό, κατοικιακό, ξενοδοχειακό και υπηρεσιακό συγκρότημα," που βρίσκεται στους Γκιλεκάτες, Δήμος Χειμάρρας, με την αναπτυξιακή εταιρεία "Orion" Ε.Π.Ε.

Μια "Δομή Ξενοδοχείου με 1, 2, 3 και 4 ορόφους πάνω από το έδαφος και 2 υπόγειους ορόφους," που βρίσκεται στον Δήμο Χειμάρρας, μέσω της αναπτυξιακής εταιρείας του Αριστείδη Γκόρου.

Εκτός από τα θέρετρα στο Νότο, η κατασκευή κατοικιών θα συνεχιστεί. Χορηγήθηκε άδεια κατασκευής για το έργο: "Κατοικίες και Σουίτες Dyeus με 1, 2, 3 και 4 ορόφους πάνω από το έδαφος και 1 υπόγειο όροφο, με πισίνα και περιμετρικό τοίχο," που βρίσκεται στους Δρυμάδες, Δήμος Χειμάρρας, με την αναπτυξιακή εταιρεία "Artech Group."

Άδειες έχουν επίσης χορηγηθεί στην ακτή του Δυρραχίου, συμπεριλαμβανομένου ενός Ξενοδοχείου, που βρίσκεται στον Κόλπο του Λαλιζίου, Δήμος Δυρραχίου, με την αναπτυξιακή εταιρεία "Emav Group."

Άλλες άδειες έχουν χορηγηθεί για έργα αγροτουρισμού.

Εν τω μεταξύ, το έργο Green Coast στην Παλάσα θα συνεχίσει την επέκτασή του. Το KKT συζήτησε στην τελευταία συνεδρίαση τη χορήγηση τεσσάρων Αδειών Κατασκευής, που περιλαμβάνουν κατοικίες με 1 έως 9 ορόφους πάνω από το έδαφος. 1 έως 4 ορόφους μερικώς υπόγειους, και 1 υπόγειο όροφο. κατοικίες με 1, 2, 3, 4 και 5 ορόφους πάνω από το έδαφος με 1 και 2 υπόγειους ορόφους, πισίνες και περιμετρικό τοίχο, που βρίσκονται στην Παλάσα, Δήμος Χειμάρρας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου