Τίρανα: Δίκτυο πορνείας είχαν οργανώσει δύο Κινέζες

Τίρανα: Δίκτυο πορνείας είχαν οργανώσει δύο Κινέζες

Η αστυνομία στα Τίρανα διέλυσε δίκτυο πορνείας που είχε οργανωθεί από δύο Κινέζες υπηκόους. Συνελήφθη η 52χρονη Yhong Yang, κάτοικος Τιράνων, ενώ αναζητείται ο συνεργός της, η 38χρονη N.D., επίσης από την Κίνα και κάτοικος της πόλης. Η Yhong Yang χρησιμοποιούσε κοινωνικά δίκτυα για να στρατολογεί αλλοδαπές, τις οποίες στη συνέχεια εκμεταλλευόταν ως εργάτριες του σεξ στην Αλβανία.

Στο πλαίσιο αυτής της υπόθεσης, 7 αλλοδαπές διώκονται για συμμετοχή σε πορνεία. Κατά την αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε υπό την κωδική ονομασία «Κόκκινο Φανάρι 2», κατασχέθηκαν 4.500 ευρώ, 1 φορητός υπολογιστής, 3 κινητά τηλέφωνα, 2 διαβατήρια και 3 σημειωματάρια.

Οι εργάτριες του σεξ φιλοξενούνταν σε ενοικιαζόμενα καταλύματα και μέσω της ιστοσελίδας «Escort Tirana» χρησιμοποιούνταν για πορνεία. Όταν κάποια από τα θύματα επιθυμούσαν να αποχωρήσουν από τη δουλειά, οι δράστες ασκούσαν βία και πίεζαν τις οικογένειες τους με απειλές, χρησιμοποιώντας φωτογραφικό υλικό που είχαν δημοσιεύσει.

Επιπλέον, η N.D. κατηγορείται ότι απέσπασε 15.000 ευρώ από μία από τις γυναίκες που εκμεταλλεύονταν, όταν εκείνη προσπάθησε να αποσυρθεί από το δίκτυο. Οι δράστες χρησιμοποιούσαν τις απειλές και τον εκβιασμό για να διατηρούν τον έλεγχο των θυμάτων, εκμεταλλευόμενοι τη δυσχερή τους θέση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου