Με διανομή τίτλων ιδιοκτησίας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία στη Χιμάρα ο Ράμα

Με διανομή τίτλων ιδιοκτησίας ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία στη Χιμάρα ο Ράμα

Ο Έντι Ράμα καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο σφοδρών επικρίσεων για σκάνδαλα που σχετίζονται με την παραχώρηση γης στην παράκτια ζώνη σε μέλη του Σοσιαλιστικού Κόμματος, βρέθηκε στη Χιμάρα για το ζήτημα των περιουσιών.

Ο Ράμα εμπλέκεται σε υφαρπαγή ακινήτων μέσω ενός δομημένου σχεδίου, με σκοπό την ανέγερση πολυτελών θέρετρων από υψηλόβαθμους σοσιαλιστές αξιωματούχους. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και επιχειρεί να δικαιολογήσει τις πράξεις του, κατηγορώντας την προηγούμενη κυβέρνηση και τις οικογενειακές διαμάχες των κατοίκων για τα προβλήματα ιδιοκτησίας.

Σε μια προσπάθεια να αποκλιμακώσει την κρίση, ο Ράμα ξεκίνησε εκστρατεία διανομής τίτλων ιδιοκτησίας για νομιμοποίηση κατοικιών στη Χιμάρα. Με απλά λόγια, σήμερα ο Ράμα επιβεβαίωσε εγγράφως σε μικρή μερίδα κατοίκων, πως τα σπίτια των προγόνων τους, τους ανήκουν.

Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο, ακριβώς μπροστά από τα γραφεία της Ομόνοιας Χιμάρας, ενώ λίγο παραπέρα δεσπόζει ξενοδοχείο που αγόρασε πρόσφατα ένας από τους διευθυντές του δήμου Τιράνων αλλά και το θέρετρο εκατομμυρίων ευρώ της Olta Xhaçka και του Αρτάν Γκάτσι, στενών συνεργατών του Ράμα.

Οι πολίτες της Χιμάρας αμφισβητούν την ειλικρίνεια του Ράμα, υποστηρίζοντας ότι η εκστρατεία αποτελεί απλώς ένα προσχηματικό μέσο για να νομιμοποιήσει την υφαρπαγή περιουσιών. Επίσης, είναι γνωστό πως σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Χιμάρα θα οδηγηθεί εκ νέου σε δημοτικές εκλογές, άρα το σημερινό σόου εντάσσεται στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, εξου και η ατάκα «Αν θέλετε καυγά να πάτε στον Βαγγέλη Ντούλε, αν θέλετε να λύσετε προβλήματα να πάτε στον Βαγγέλη Τάβο»

...

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ο Ράμα σε επικίνδυνο κατήφορο διχασμού της κοινωνίας και διασποράς εθνοτικού μίσους

Θέμα: Σε επικίνδυνο κατήφορο πρακτικών μικροπολιτικής καπηλείας, διχασμού της κοινωνίας και διασπορά εθνοτικού μίσους ο Πρωθυπουργός κ. Έντι Ράμα. Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας κ. Έντι Ράμα εγκλωβισμένο...

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου