Εκτέλεση 41χρονου στον Αυλώνα με σφαίρα στο κεφάλι

Εκτέλεση 41χρονου στον Αυλώνα με σφαίρα στο κεφάλι

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο χωρίς να καταγραφεί κανένας φόνος, η πόλη του Αυλώνα σοκαρίστηκε χθες το βράδυ από τη δολοφονία του 41χρονου Leart Lekaj (Kekaj).

Το θύμα είχε αντιληφθεί ότι τον ακολουθούσε ένα αυτοκίνητο στην περιοχή της Βιβλιοθήκης ενώ επέβενε σε μια μοτοσικλέτα. Η μηχανή χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο. Μετά από αυτό άρχισαν οι πυροβολισμοί, το θύμα προσπάθησε να φύγει από το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί. Τα πρώτα πλάνα ήταν επίσης λίγο μακριά από τον χώρο της Βιβλιοθήκης. Στο σημείο του συμβάντος υπάρχουν και τα υπολείμματα της μοτοσικλέτας που οδηγούσε το θύμα. Στη συνέχεια ο 41χρονος συνέχισε τον δρόμο πεζός και το αυτοκίνητο τον ακολούθησε γρήγορα. Εικάζεται ότι ήταν όχημα Audi A6 με ιταλικές πινακίδες, το οποίο τον ακολούθησε για περίπου 100 μ. και στο τέλος δόθηκε το θανατηφόρο χτύπημα στον 41χρονο.

Η αλβανική αστυνομία εντόπισε το θύμα έχοντας σφαίρα στο κεφάλι το οποίο ήταν και το χτύπημα που αφαίρεσε τη ζωή του θύματος.

Η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και μέχρι στιγμής δεν έχει κανένα στοιχείο για τους δράστες.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου