Μήνυμα νίκης από τον Πέτρο Γκικουρία - Ομιλία στη Χιμάρα με μαζική προσέλευση των κατοίκων

Μήνυμα νίκης από τον Πέτρο Γκικουρία - Ομιλία στη Χιμάρα με μαζική προσέλευση των κατοίκων

Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση - ομιλία του Πέτρου Γκικουρία στο ιστορικό κέντρο της πόλης, την Παλαιά Χιμάρα, με αφορμή την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τις δημοτικές εκλογές. Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, η συμμετοχή των κατοίκων ήταν αυξημένη, με αποτέλεσμα αρκετοί να μην χωρέσουν στον χώρο της εκδήλωσης και να αναγκαστούν να παρακολουθήσουν την ομιλία από παρακείμενους χώρους και από τον δρόμο.

Κατά την ομιλία του υποψήφιος δήμαρχος Π. Γκικουρίας έστειλε μήνυμα νίκης ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης στις 4 Αυγούστου, τονίζοντας πως θα συνεχίσει τον αγώνα του Φρέντη Μπελέρη. Ο κόσμος χειροκρότησε με ενθουσιασμό τον υποψήφιο δήμαρχο, δίνοντας του ψήφο εμπιστοσύνης.

«Την Τετάρτη 18 Ιουλίου από την καρδιά του Δήμου, από τη Χειμάρρα Πάνω, ξεκινήσαμε την προεκλογική μας εκστρατεία. Είναι ιστορικές ημέρες για τους Χειμαρριώτες σε όλο τον κόσμο, καθώς ο καλός μου φίλος Φρέντης Μπελέρης ανέλαβε καθήκοντα στην Ευρωβουλή!

Η Χειμάρρα μας αποκτά Ευρωβουλευτή! Ήρθε η ώρα στις 4 του Αυγούστου να αποκτήσει και Δήμαρχο!

Ευχαριστώ τους πολίτες που από ήρθαν χθες από όλα τα χωριά του Δήμου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μου. Σε μια περίοδο δύσκολη, ειδικά για όσους ασχολούνται με τον τουρισμό, προσήλθαν μαζικά, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για την επόμενη ημέρα που ξημερώνει στον Δήμο Χειμάρρας.» έγραψε ο Π. Γκικουρίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου