Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Michael Mosley σχετικά με την απώλεια του

Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Michael Mosley σχετικά με την απώλεια του

Η Δρ. Bailey Mosley μέσω ανάρτησης της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Η σύζυγος του Michael Mosley, μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα με τους θαυμαστές μετά τον θάνατο του συζύγου της νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ο τηλεοπτικός γιατρός, γνωστός από τις εμφανίσεις του στη Βρετανική τηλεόραση σε εκπομπές όπως το "This Morning" και το "The One Show", είχε εξαφανιστεί στο ελληνικό νησί της Σύμης την Τετάρτη (5 Ιουνίου) αφού είχε πει ότι θα περπατούσε μέχρι το σπίτι από μια παραλία αλλά δεν έφτασε ποτέ.

Ο Δρ. Mosley είχε ξεκινήσει περίπου στις 1.30 μ.μ. τοπική ώρα, αλλά έξι ώρες αργότερα η σύζυγός του ανέφερε την εξαφάνισή του καθώς δεν είχε επιστρέψει ακόμα.

Δυστυχώς, μετά από πολύωρες έρευνες εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του γιατρού.

Δύο εβδομάδες μετά το τραγικό περιστατικό, η Δρ. Bailey Mosley απευθύνθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ευχαριστήσει τους ακολούθους της για την υποστήριξη.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα εξαιρετικά υποστηρικτικά μηνύματα. Η εκδήλωση αγάπης από τόσους πολλούς ανθρώπους έχει σημαίνει πάρα πολλά για εμένα και την οικογένειά μου.

Θα είμαι σιωπηλή για λίγο. Είμαι σίγουρη ότι θα καταλάβετε. Αλλά θα επιστρέψω σύντομα. Θέλω πολύ να συνεχίσω με την δουλειά που έδωσε σε εμένα και τον Michael τόσο μεγάλη χαρά και αίσθηση σκοπού.

Για ακόμη μια φορά, σας ευχαριστώ τόσο πολύ που σεβαστήκατε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μου τόσο ευγενικά.

Ο Michael ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Σας ευχαριστώ που το αναγνωρίζετε κι εσείς. Τον νοσταλγούμε πολύ.»

Dr. Clare Bailey via Instagram

Το σώμα του Δρ. Mosley βρέθηκε δίπλα από έναν φράχτη που περιβάλλει ένα μπαρ στην παραλία Αγία Μαρίνα στη Σύμη.

Μετά το περιστατικό, η Δρ. Bailey Mosley είπε πως εκείνος είχε "καταρρεύσει σε σημείο όπου δεν μπορούσε να φανεί εύκολα" από τα συνεργεία διάσωσης.

Ο γιατρός είχε εντοπιστεί από κάμερες ασφαλείας σε ένα γκρίζο σπίτι κοντά στο λιμάνι μετά την αναχώρησή του από την σύζυγό του και τους φίλους του εκείνη την ημέρα.

Μετά τον εντοπισμό της σορού, η Δρ. Bailey Mosley μοιράστηκε μια συγκινητική δήλωση για να επιβεβαιώσει την είδηση του θανάτου του συζύγου της, όπου μεταξύ άλλων εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τους απλούς ανθρώπους στη Σύμη καθώς εργάστηκαν ακούραστα για τον εντοπισμό του Δρ. Mosley.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου